Fidorka?
Fidorka?
písal som si z jednou babou jej oco robi na azete admina (prej) raz ked sme boli v škole tak som je kupil fidorku.pozval som ju ku mne na obed.
a oco jej napísal že ja som na internete vypisoval že "to je lahka flandra ktora da za fidorku každemu" a ona to mu veri že som to napísal.
a je marne vysvetlovat.Co si o tom myslite??
a oco jej napísal že ja som na internete vypisoval že "to je lahka flandra ktora da za fidorku každemu" a ona to mu veri že som to napísal.
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Fidorka?
aaaa napísal:písal som si z jednou babou jej oco robi na azete admina (prej) raz ked sme boli v škole tak som je kupil fidorku.pozval som ju ku mne na obed.
Mozes to trocha charakterizovat, ze ako to presne bolo pisane?? Predpokladam, ze na skle.. Neviem si to totiz predstavit. Zeb ytam bolo "adminova dcera je lahka flandra.. atd" alebo jej nick ci ako?
Inak je to tiez podstatne, ked chces poradit..
btw. necel by som mat fotra na pokeci, aby si cital moje RPcky
este stastie, ze tam nechodim..
btw. necel by som mat fotra na pokeci, aby si cital moje RPcky
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako admin 24/7 za pokecom,kazdemu to raz klepne mozgomr4wMUnt34q napísal:Myslim, ze ta oklamala, alebo ma psychicky choreho otca, ktoremu to povedala a on si z toho zacal vymyslat blbosti. Ktory dospely normalny clovek by mal potrebu si nieco take vymyslat
? Alebo kto si to vlastne vymyslel/mohol vymysliet ? Mozno jej to nahovoril nejaky clovek, co vas pozna a ma o nu tiez zaujem.. Inac to nevidim..
-
r4wMUnt34q
Star
Zabudol som dodat, ze to, ze ma otca admina na pokeci si vymyslela, aby to znelo dôveri/yhodnejsie.. Je to cele kravinacanopus napísal:ako admin 24/7 za pokecom,kazdemu to raz klepne mozgom
-
canopus
Addict
ako cela tato tema a polovica z nichr4wMUnt34q napísal:Zabudol som dodat, ze to, ze ma otca admina na pokeci si vymyslela, aby to znelo dôveri/yhodnejsie.. Je to cele kravina
tiez si myslim, ze to tak bolo ako si napisal. Takuto blbost keby mi baba povedala, tak by som sa len pousmial nad jej demenciou a neveril by som jej ani slovo.r4wMUnt34q napísal:Zabudol som dodat, ze to, ze ma otca admina na pokeci si vymyslela, aby to znelo dôveri/yhodnejsie.. Je to cele kravina
že ju práši vlastný tato a chce ju len pre seba , poprípade nemá záujem a nevie klamaťaaaa napísal:Co si o tom myslite??
Ešte ma tak napadlo, keď som si to čítal znova.. "a oco jej napísal že ja som na internete vypisoval že..." čiže s ňou ten jej oco ani nehovoril. On pozná tvoj nick na pokeci?? Poznáš sa s ním osobne? Prikláňam sa, že si to len vymyslela.. Nuž takéto obvinenia by som si nenechal ľúbiť. Ak to nie je pravda, pokús sa jej to vysvetliť (vážne) a keď s tým neprestane (bude si trvať na svojom) tak jej povedz, že toto si si o nej nemyslel, že je takáto a myslíš, že by ste si aj tak nerozumeli atď..
-Zrejme jej všetci chalani liezli doteraz do riti, je načase to zmeniť. O to, že by sa s tebou nebavila sa obávať nemusíš, lebo by sa s tebou aj tak nebavila (keďže si to "napísal o nej" ) a pokiaľ si to celé vymyslela ti začne po týždni - dvoch liezť do riti..
A máš to jasné.. Good Luck
-Zrejme jej všetci chalani liezli doteraz do riti, je načase to zmeniť. O to, že by sa s tebou nebavila sa obávať nemusíš, lebo by sa s tebou aj tak nebavila (keďže si to "napísal o nej" ) a pokiaľ si to celé vymyslela ti začne po týždni - dvoch liezť do riti..
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
vacsiu hujadu som este necital, keby to aspon vtipne boloaaaa napísal:písal som si z jednou babou jej oco robi na azete admina (prej) raz ked sme boli v škole tak som je kupil fidorku.pozval som ju ku mne na obed.
ten otec - cisty vymyselaaaa napísal:písal som si z jednou babou jej oco robi na azete admina (prej) raz ked sme boli v škole tak som je kupil fidorku.pozval som ju ku mne na obed.
-
Lukyno161088
Light Expert
aa
Ja to vobec nechapem už sa vobec nezdravime.nič kaslat na to.jej ocovi som volal že mi nemože take veci povedat ze to je ochranna osobnych udajov atd. vypletacky. ja to serem podla mna nieje v poriadku ked tomu veri ale bol by som rad keby si to omne nemyslela..