matko888 napísal:sem tam si to zahram ked sa nudim a fifa 07 a 06 to je podla mna to iste ako vzdy. kaslite na pocitacovy futbal , chodte si zahrat vonku tam to mate skutocne realne moj nazor. lepsie nahanat loptu v skutocnosti ako stlacat blbe tlacitka.
21tomy21 napísal:Oni normálne nútia ľudí aby si kupovali iba konzole to je svinstvo..
nenutia... ale na konzolach maju väcsi zisk kedze na PC platforme si pirati stiahnu v podstate hocikde tu hru... zatial co na konzoly je to obtiaznejsie.. ale to sa za xvilu napravi
Pre PES-čkárov:
EA Sports® uviedlo, že údajne plánujú s novou FIFOU 08 vyhodiť z trónu hru Pro Evolution Soccer!
Tak to som teda zvedavy jak slak. Ale docital som sa aj ze podla neoficialnych informacii dostane novy engine FIFA a NHL len na platformy. Cize PCckari maju pravdepodobne smolu. Uvidime.
radek21 napísal:Na fifa.sk som sa docital toto:
Tak to som teda zvedavy jak slak. Ale docital som sa aj ze podla neoficialnych informacii dostane novy engine FIFA a NHL len na platformy. Cize PCckari maju pravdepodobne smolu. Uvidime.
a nasledobne vyhodi z tronu PES7 Fifu 2008 ( teda ak sa na ten tron ta fifa dostane )
radek21 napísal:Ale docital som sa aj ze podla neoficialnych informacii dostane novy engine FIFA a NHL len na platformy. Cize PCckari maju pravdepodobne smolu. Uvidime.
Kebyže čítaš začiatok tak vieš, že som o tom napísal hneď prvý post .
Btw podĺa mňa sú to len kecy, že to bude len na konzoliach. Vlastne, ani by mi to moc nevadilo, teda ak by to bolo aj na PSP.
Titul FIFA 08 vyvíjí EA Canada v kanadském Vancouver. jeho celosvětová premiéra je stanovena ne letošní podzim pro videoherní a zábavní systém Xbox 360 od Microsoftu, počítačový zábavní systém PLAYSTATION 3, počítačový zábavní systém PlayStation®2, Wii™, Nintendo DS™, systém PSP® (PlayStation®Portable), PC a mobilní telefony.
Smokee: ale my predsa nehovoríme o tom že či FIFA výjde pre PC alebo nie, ale o tom, či bude mať nový engine. To sa v tvojom článku nespomína, takže tu láskavo nepíš že sme sa sekli.
Paul napísal:Smokee: ale my predsa nehovoríme o tom že či FIFA výjde pre PC alebo nie, ale o tom, či bude mať nový engine. To sa v tvojom článku nespomína, takže tu láskavo nepíš že sme sa sekli.
1. post v tejto téme: Podľa neoficiálnych informacií by mohla mať Fifa 2008 nový engine
Ďalej: Moderní engine FIFA 08 opět jen na X360/PS3
Paul napísal:...nejdem sa hádať, ale aj tak si myslím že FIFA 08 (na PC) nebude mať nový engine.
ja s tebou uúplne suhlasim ... ved i ked to nebolo oficialne potvrdene je to na 95 % iste ved vsade sa pise len X360 a PS3 nikde nic ohladom PC verzie a vylepseniami ... zas to bude ako 07 len nove supisky a mozno trozku co to vylepsia ale v podstate to bude zas o tom istom