FIFA 2011 - NEXT GEN
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
Keby mal niekto cz dabing tak ma prosím kontaktujte cez ss. 
CZ dabing? Však Reloaded verzia má CZ dabing.
sa mi zda ze vsetky nemaju... ale ja nahodou mam
poradi mi niekto ako sa robia finty na klavesnici? skusam to ako na 2010 ale vobec to nejde:(
skus cislami
Hej to máš pravdu, ale ja som sťahoval ešte z tých prvých verzií, tam ešte nebol a nechce sa mi to znova celé sťahovať.SSemteXX napísal:CZ dabing? Však Reloaded verzia má CZ dabing.
tak ja mam reloaded a cestinu tam nevidim , e ?
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
hehe no to ovládanie trikov na klávesnici je fakt bohovské
Hrám teraz za Red Bull Salzburg aj napr. so Šventom ktorí je myslím jediný koho českí komentátori oslovujú priezviskom 
ak sa nemylim tak oslovovanie priezviskom je bezne
napr wayne ROONEY, fernando TORRES, dusan SVENTO
čo mám za problém doprdele staihol som už 3 krát fifu nainstalujem cracknem a vipisuje že si pita originál dvd v čom je problem ? dakujem
skus iny crack alebo si ho mozno zle skopiroval
nevie niekto preco mi vzdy vpne hru ked dam jazyk CESKY ? pritom ked dam anglictinu tak ide v pohode
ak by niekto chcel zahrat tak sa ozvite na 241426493.. )
cez co sa to da hrat ??zany242 napísal:ak by niekto chcel zahrat tak sa ozvite na 241426493.. )
Ja musím povedať, že FIFA je toho roku perfektná a dokonca lepšia ako konkurencia. Od grafiky cez pohyby hráčov až po najmenšie detaily je pekne prepracovaná. Chválim tvorcov, že si na tom dali záležať, hlavne na grafike. 
-
skajlerko
Medium Star
chcem sa spytat mam dalsi problem dnes som hral po nete s jednym chalaniskom a vobec mi neslo ovladat hracov jednoducho nic.. hrajem na klavesnici
dodam ze ak nehram po nete ale s pc tak ide vsetko bez najmensich problemov. neviete kde je problem pls?
dodam ze ak nehram po nete ale s pc tak ide vsetko bez najmensich problemov. neviete kde je problem pls?
-
Anem
Star
zle som to asi napísal myslel som to tak že jeho meno ako jediní vyslovujú keď získa loptu niekto iní nepovedia nič.mizuno napísal:ak sa nemylim tak oslovovanie priezviskom je beznenapr wayne ROONEY, fernando TORRES, dusan SVENTO
-
xjojox2246
Star
kto by mi vedel presne popisat na co su tie tlacitka chcem si to pomenit ako to bude mne vyhovovat a viem len klasicke to Acko, Bcko
a vacsinu si premenil ale naco to je
stiahni si bud screen a dopiste tam co to znamena alebo tuna to napise
VELMI PEKNE DAKUJEM
stiahni si bud screen a dopiste tam co to znamena alebo tuna to napise
VELMI PEKNE DAKUJEM
to ovladanie je uplny des,rozhodcovia to iste..nechapem ako mozu predavat hru na pc s xbox ovladanim
-
PjotR1
Expert
Neviete dakto čo s tým,rel je od RELOADED žiadne clone sračky a pod.Crack som normálne skopčil ako ma býť