Také nepredstavitelné to zas nebolo
FIFA World Cup South Africa 2010
Re: FIFA World Cup South Africa 2010
http://osporte.sk/index.php?id_cat=250029&news=61184
Tiež si myslím že finále bude Brazília - Argentína 
No ja si myslím, že Brazília bude mať s Holanďanmi čo robiť. A to nehovorím o Nemcoch pre Argentínu. Ja osobne si myslím, že aspoň jeden z týchto duelov vyhrá európske mužstvo.
Ja si myslím, že Uruguaj ešte všetkým ukáže 
Uruguaj Ghanu dá, avšak ďalej sa asi nedostane, pretože ho zabrzdí Brazília. Argentína sa však aj podľa mňa riadne potrápi s Nemeckom.. a vôbec by som sa nečudoval, keby nakoniec Nemecko dalo Argentínu.
funradio.sk/futbal zatiaľ 51 bodov.. za najlepším (69) zaostávam "iba" 18 bodov.. príjemné prekvapenie vzhľadom na to množstvo remíz v základnej časti a zmätkovanie Francúzska, Talianska a Slovenska..
funradio.sk/futbal zatiaľ 51 bodov.. za najlepším (69) zaostávam "iba" 18 bodov.. príjemné prekvapenie vzhľadom na to množstvo remíz v základnej časti a zmätkovanie Francúzska, Talianska a Slovenska..
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja si myslim,ze majstrami budu Nemci, uvidite argentina cez nich neprejde...
Argentína má najlepšie mužstvo, ale má obrovskú slabinu na poste trénera.
Nemecko je veľmi zaujímavé, ale dúfam, že teraz už padne na hubu.
Stále verím v trošku netradičnejší šampionát, finále Uruguaj - Holandsko by bolo zaujímavé.
Nemecko je veľmi zaujímavé, ale dúfam, že teraz už padne na hubu.
Stále verím v trošku netradičnejší šampionát, finále Uruguaj - Holandsko by bolo zaujímavé.
-
nestik
Medium Professional
Tak este k nasmu vcerajsiemu zapasu s oranjes. Skoda ze zas zauradoval rozhodca ako aj v zapase anglicko a argentina. Skoda tej velkej vittekovej sance. Ale nevadi 2:1 pekny vysledok iked si myslim ze sme na nich mali. Dali nam vlastne len gol z brejku a velkej chyby duricu, ktory mal do robena okamzite ist nie cakat kym vystreli. Vcera brazilia pekna hra celkom, iked nepozeral som cely zapas tak ak sa mylim sorry. Dufam ze brazilia da holandsko a nemci poputuju domov. Chcem finale argentina Brazilia
-
DanielDevil
Addict
tak žeby sa predsa len Blatter umúdril?
http://sport.aktuality.sk/clanok/96565/ ... vy-system/
http://sport.aktuality.sk/clanok/96565/ ... vy-system/
-
Sagittarius
Guru
Musím ťa sklamať.begbeee napísal:Stále verím v trošku netradičnejší šampionát, finále Uruguaj - Holandsko by bolo zaujímavé.
Hej, hej... v pavúku sa to nedá... Tak trebárs Uruguaj - Japonsko
Proste niečo menej tradičné ako Argentína - Španielsko.
ja si viem predstaviť argentína nemecko finále ,bohužial nemožné ale tak kto vyhra stýchto dvoch tak ten vyhra aj MS
No zatiaľ sú víťazi rozhodcovia :sarcasm:
Ja chcem aby titul zostal v Europe, ale nechcem aby ho vyhrali Nemci
cize Holandsko a Spanielsko/Portugalsko su moje kone .. a este aj Uruguaj je mi sympaticky .. ostatok ble 
-
DanielDevil
Addict
ja tipujem finále Brazília - Nemecko
//ešte k tým našim, mrzí ma že Weiss sa pohádal so Šestákom, možno by to bolo proti Holandsku o čosi zaujímavejšie
//ešte k tým našim, mrzí ma že Weiss sa pohádal so Šestákom, možno by to bolo proti Holandsku o čosi zaujímavejšie
vittek to 2x dodrbal prvý krat nedal jasný gol a druhy krat mohol byt tiež keby sa stým nebabral a po tomto mal ist vittek dole ale čo ked Weiss použiva viac svoje city ako rozum , striedať mal už skorej tých dvoch nie ku koncu ved ako nastupili ta hra chytila grády a skorej mal aj proti talianom striedať . Samozrejme tam kde sme skončili sme vdačný aj trenerovy ale mohol spraviť pár veci aj lepšie
ja som sa v tomto zapase dosť díval na Weissa ml. šprinter suprovy ale vkuse stratil loptu alebo ju niekam odje*al proste je to super hrač ale te skusenosti su skusenosti a to sa na žiadnom treningu nenaučiš a je to vidno ale o par rokov zneho niečo bude
ja som sa v tomto zapase dosť díval na Weissa ml. šprinter suprovy ale vkuse stratil loptu alebo ju niekam odje*al proste je to super hrač ale te skusenosti su skusenosti a to sa na žiadnom treningu nenaučiš a je to vidno ale o par rokov zneho niečo bude
Naši chlapci takéto psychicky náročné zápasy nehrávajú. Ani Mucha ani Hamšík ani Vittek ani ostatní. Možno jedine Škrteľ ich pár odohral v LM.
Zdalo sa mi , že mali 60.minút pred tým Holandskom , až príliš veľký rešpekt. Po tých nepremenených šanciach Vitteka a Štocha pochopili , že aj Holandsko má slabiny a tiež sú to len ľudia z mäsa a kostí a netreba sa ich báť , ale už bolo asi príliš pozde.
Tie zápasy s Holandskom a Talianskom im ukázali , že nemusia mať rešpekt pred nikým a môžu potrápiť aj favorita a majú na to. Je to veľmi dôležité pre ich fotbalový rast a psychiku. Ak sa budú ďalej zlepšovať tak ich chvíle môžu prísť na ME 2012 alebo MS 2014.
Dúfam , že nedopadnú ako tí hráči z výberu Slovensko´21 v roku 2000 , keď sme skončili na 4.mieste na ME , prebojovali sa na olympiádu do Sydney a potom už nejak upadli do zabudnutia a drvivá väčšina z tých chlapcov sa nepresadila ...
Zdalo sa mi , že mali 60.minút pred tým Holandskom , až príliš veľký rešpekt. Po tých nepremenených šanciach Vitteka a Štocha pochopili , že aj Holandsko má slabiny a tiež sú to len ľudia z mäsa a kostí a netreba sa ich báť , ale už bolo asi príliš pozde.
Tie zápasy s Holandskom a Talianskom im ukázali , že nemusia mať rešpekt pred nikým a môžu potrápiť aj favorita a majú na to. Je to veľmi dôležité pre ich fotbalový rast a psychiku. Ak sa budú ďalej zlepšovať tak ich chvíle môžu prísť na ME 2012 alebo MS 2014.
Dúfam , že nedopadnú ako tí hráči z výberu Slovensko´21 v roku 2000 , keď sme skončili na 4.mieste na ME , prebojovali sa na olympiádu do Sydney a potom už nejak upadli do zabudnutia a drvivá väčšina z tých chlapcov sa nepresadila ...
urcite podam na Nemcov proti Argentine, ta Maradonova zlátanina co tam stavia kazdy zapas nemoze vyhrat so silnym superom.. uz len za to ze nachal doma Cambiassa, Zanettiho a hlavne Lucha..ten by sa im hodil ako sol
-
DanielDevil
Addict
Paraguaj - Japonsko ...najslabší zápas čo bol vo vyraďovačke doteraz, ale dalo sa čakať, posledné dva vzájomné zápasy + tento 0:0, ale apsoň som videl jedenástky 
kukal som len ku koncu
japonsko občas dalo nejaky utok bolo vidieť kusok snahy ale paraguaj len odkopaval ale videl som len 10 min. posledných tak nemožem zhodnotiť zápas ale ked boli 11tky tak som hned povedal že to japonsko nevyhra a tak aj bolo . čo sa mi nepačilo tak paraguajsky brankar si skoro vyberal stranu kde sa rozbehne alebo hodi a každy dobry hrač to musel zaregistrovať a kopnuť podla toho do opačnej strany
japonsko občas dalo nejaky utok bolo vidieť kusok snahy ale paraguaj len odkopaval ale videl som len 10 min. posledných tak nemožem zhodnotiť zápas ale ked boli 11tky tak som hned povedal že to japonsko nevyhra a tak aj bolo . čo sa mi nepačilo tak paraguajsky brankar si skoro vyberal stranu kde sa rozbehne alebo hodi a každy dobry hrač to musel zaregistrovať a kopnuť podla toho do opačnej strany
-
t0m4s3
Admin
Villa metrovy offside, no nakladaju tomu rozhodcovia veru