FIFA World Cup South Africa 2010

O športe...

Kde skonči Slovensko na MS 2010?

Hlasovanie ukončené 10 júl 2010, 19:33

v skupine
65
39%
v osemfinále
62
37%
v štrvrťfinále
19
11%
v semifinále
5
3%
vo finále
16
10%

Celkom hlasov: 167

jarabi
Medium Star
Medium Star

Re: FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa jarabi »

V podstane mussim uznať aj tvoju vezriu ... JAsnee ide o vela, hraaci nemaju na výber a musia robiť všetko dokonca aj porušovať pravidlá aby vyhrali .... ale JA ho uupplne chaapem, TAkmer vsetci by urobili to iste ..... ja len vraviim ze z pohladu vravidiel je to nepripustne, a v modernom futbale by sa to nemalo robiť :wink: A hlavne daa sa to urobiť aj inak ( v ramci pravidiel ) ... ALe v takej situuacii asi naozaj nemal na vyyber ... ale to by ho neospravedlnilo keby sa nieco stalo
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Práveže moderný futbal je založený na taktických fauloch a celkovo taktickej hre. Napr. protihráči postupujú po strate lopty do útoku a vyzerá to na prečíslenie, tak úlohou hráčov brániaceho tímu je zastaviť hráča s loptou taktickým faulom v strede ihriska, aby sa zabránilo brejku. A o tom to je...
jarabi
Medium Star
Medium Star

Noo tak s týmto plne súhlasím ... len problém je že niekedy to dotičný trošku preženie a môže byť z toho nepekné zranenie ... a ako som spomínal ... výhovorky typu "boloo to nevyhnutne, na zastavenie hrača" nepomôžu .... Bol to faul ????? BOL ... tak ??? kde je problém .... Mne len kôli častým a škaredým faulom rodičia zatrhli futbal :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Veď ale škaredé fauly sa dejú v každom kontaktnom športe, či je to futbal, hokej, basketbal,... Takže hráči musia byť na to zvyknutí a je možné, že po nejakom takomto zákroku dôjde aj k zraneniu. Kto sa bojí, že sa zraní, ten nemôže robiť žiadny kontaktný šport.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

s tým treba jednoducho počítať, to ti môžu rovno zakázať jazdu autom, tam je to riziko ovela vačšie, keď chceš bezpečný šport, choď hrať šachy
jarabi
Medium Star
Medium Star

NEviem mne sa proste vôbec nepáčia tie taktické fauly .... proste sa mi to zdá úboohe .... proste niekto si beží s loptou a protivník namiesto toho aby sa ho snažil nejakou fintou obrať .... radšej do ňho strčí alebo hodí sklz .... mne sa to zdá fakt úbohe .... NO moj náázor OK ??? .... Každému sa páči a mysli si niečo iné :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ty vies co je takticky faul? to je faul ktory sa spravi aby sa spoluhraci stihli vratit
jarabi
Medium Star
Medium Star

A aby sa stihli vratit tak aby ho musi nejako zastavit nie ??? .. ako asi ??? povie mu aby chvilku pockal ved ste vo vyhode ??? .... ci ako si to predstavujes ????
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

zatiaľ jasná prevaha Nemcov... vidím to na finále Nemecko - Holandsko alebo Holandsko - Španielsko

//ale davaju im riadnu nakladačku :D
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Tak tak, Nemecko zatial urcite lepsie, ale vobec ma to neprekvapuje, pred zapasom som tipoval vysledok 2:0 pre nemcov :)

/// tak zeby to tak nakoniec aj dopadlo? :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kali520 napísal:
Famozne to nie je, ale je to ucelne a ucel svati prostriedky. Samozrejme rad si pozriem pekny utocny futbal, ale dokazem plne pochopit muzstvo, ktore obetuje krasu pred taktikou a zapas vyhra. Vychadza to z toho, ze hram amatersku florbalovu ligu a tuto sezonu sme mali v lige muzstvo profesionalov (2. najvyssia CR liga), proti ktorym sme 5 z 11 zapasov vyhrali. Myslis, ze sme ich vyhrali po otvorenych partiach plnych krasnych florbalovych momentov?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

haha, riadne dostávajú Argentínčania :D čakal som víťazstvo Nemecka ale nie až také vysoké, 4:0 je viac ako dosť, ale je to zaslúžené, Argentína nemala ani jednu poriadnu šancu, Nemcov tipujem na víťazov turnaja
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

mam pocit ze sme spoznali vitazov turnaja :smt065
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som tiež tipoval na výhru Nemcov, ale tak 4:0 nečakal určite nikto. Je to ale zaslúžený výsledok, Nemci ukazujú asi najlepší futbal posledných rokov.
Dokonalá obrana, istá brankár, dokonalá záloha, dokonalý útok, ktorý využije takmer 100% šancí.
Vedia útočiť, vedia držať loptu, vedia aj brániť a podnikať smrtiace (ale to doslovne) protiútoky.

Kam sa hrabe nejaký barcelonský či juhoamerický "hurá do útoku- porazíme všetko" futbal na tento premakaný stroj, čo nám tu predvádza Nemecko. Tie góly čo im dávali, som si myslel, že pozerám na tréningový zápas mladších žiakov proti dorastu, alebo rovno mužov.

No, neviem či Nemcov niekto zastaví, aj keď samozrejme, možné je všetko.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Po tých základných skupinách to na to nevyzeralo , jednoznačne dominovali Juhoameričania ,ale Európa sa znova presadila a vyzerá to na európske finále. Kto by to bol povedal.

Španielsko - Nemecko , predčasné finále.

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2010, 18:01)
To si už človek nemôže ani trochu zavtipkovať ? Myslím tie šachy :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

konečne vyhral ten lepší
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No Nemci znova ukázali, čo je to efektivita. Veľmi rýchle perchody z obrany do útoku po získaní lopty, prečíslovanie argentínskej obrany a vynikajúci útok podporovaný zo zálohy. Obdivujem to, ako jednoducho sa dokážu dostať do šancí po sérii krátkych prihrávok. Plus individuálne sú takmer všetci hráči zo zálohy a z útoku veľmi silní. Pekne sa to prejavilo pri treťom góle, keď tam v podstate traja nemeckí hráči rozobrali úplne celú obranu Argentíny - a to tam mali Argentínčania aspoň 8 hráčov v šestnástke :!:

No som zvedavý, ako by Nemecko hralo, ak by prehrávalo. Pretože pri stave, keď vyhráva, mu stačí pozorne brániť a vyrážať do protiútokov, ktoré zvláda brilantne a dáva z nich väčšinu gólov (myslím, že to dosť súvisí aj s kondičkou, ktorú majú Nemci asi najlepšiu zo všetkých mužstiev). Ak by však prehrávalo, muselo by postupne útočiť a dobíjať bránu, v čom sú síce tiež veľmi dobrí, ale za nepriaznivého stavu by góly nemuseli dávať tak ľahko - viď zápas so Srbskom, ktorí vlastne aj prehrali a nedokázali dať ani gól.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

jarabi napísal:A aby sa stihli vratit tak aby ho musi nejako zastavit nie ??? .. ako asi ??? povie mu aby chvilku pockal ved ste vo vyhode ??? .... ci ako si to predstavujes ????
wtf? no ked dakoho faulujes a spadne, tak chvilu mu vacsinou trva kym sa postavi, postavi loptu a rozohra, dovtedy uz druhy team moze byt sformovany v obrane...preto je takticky
si taky sprosty alebo sa len robis a zbieras tak prispevky?
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Dneska hrali nemci neskutocny, krasny, organizovany futbal. Argentine nedali sancu, schweinsteiger paradny zapas odohral. Pekne, necakal som to.
jarabi
Medium Star
Medium Star

MIRAK2 ///// Poznáme sa ??? NIE ... tak skus debatovat normalne a nepouzivaj vulgarizmy OK ??? :wink: ..... trošku ti to objasním .... ja som písal že nemám rád fauly ako také a ani tie Takticke ....A ty ssi napisal "ty vies co je takticky faul? to je faul ktory sa spravi aby sa spoluhraci stihli vratit
"
... A co ?? pri tomto faule ho tiez musi zvalit na zem nie ??? ... TAk teraz neviem co mi tu pises ze ja som sprosty ....
Napísať odpoveď