Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa Hensym »

Dnes stručne.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy || Nadpriemerná komédia, určite pobavila, stojí za pozretie. || 6.5/10
Anchorman 2: The Legend Continues || To isté ako jednotka, no imo o trošku lepšie - viac paródie. || 7/10
The Secret Life of Walter Mitty || Skvelé, žánrovo mi to sadlo, super jednoduchý príbeh, no dosť dlhé. || 7.5/10
Sleepy Hollow || Spolupráca Burtona a Deppa, čo viac? Videl som prvý krát, horor to asi nie je, no i tak atmosferická pecka. || 8/10
Frozen || Bal som sa všetkého toho spievania, no to na tom bolo asi najväčšie plus. Špičkový animáč. || 8.5/10
Piaty Element || Opäť som videl prvý krát, žánrovo podľa môjho vkusu, na dlhšie rozpísanie sa. || 8/10
Tangled || Možno o trošičku horšie ako Frozen, no stále špičkové. Pesničky sa mi páčili menej. || 8/10
Trolljegeren || Prekvapivo myslené vážne a prekvapivo vysoké hodnotenie. Podľa mňa smiešny film, a nie je to o rozpočte. || 3/10
Galaxy Quest || Opäť prvý krát videné, neskutočne sa mi to páčilo. Alan Rickman top. || 8/10
Her || Čakal som zamilovanie sa do CRT monitora, a nie do vzdychajúceho hlasu Scarlett Johanson, kto by sa nezamiloval, že? Výborné. || 8.5/10
Funny People || Jeden z mála, kde tá rola Sandlerovi sedí. No je to neskutočne dlhé, zbytočne. Inak super jednohubka. || 6.5/10
12maros34
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 12maros34 »

Jasmínine slzy - pozeral som to so ženou čo to bude za blud, ale fakt sa mi to páčilo
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol
Mam rad skandinavske filmy a tento nebol vynimkou. Blazniva komedia plna ironickeho a cierneho humoru, ktory sa taha po cely cas filmu. Starcek rozprava pribeh z jeho bohatej minulosti v CIA a v KGB, a popritom zaziva neskutocne situacie v sucasnosti. Velmi ma ten film pobavil, super na odreagovanie a vecernu zabavu.
8/10
Thommas
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Thommas »

Exam: Fantastický psychothriller, takýto žáner môžem 24/7. 10/10
Man of Tai Chi: Zaujímavé story, typická fackovačka. 7/10
The Midnight Meat Train: Oničom story, dosť nudný film. 4/10
Ghost Rider: Spirit of Vegeance: Dobrý príbeh, pekná grafika, dobré stvárnenie postáv. 9.5/10
The Box: Dosť oničom, veľmi sa mi film nepáčil. 3/10
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

poniekoľkýkrát Fight Club :) pre tých, kto to videli, schválne, či ste si všimli niečo z tohto (ja len jednu vec, keď som to prvý raz pozeral):
Spoiler
9/10
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

X-Men: Days of Future Past
Na rozdiel od First Class mi uz McAvoy nevadil, uplne iny level hereckeho vykonu, scenu s Quicksilverom treba vidiet, Jennifer Lawrence vyzera uzasne, efekty su monstrozne, sentinely desive, scenar miestami deravy, kde clovek skutocne nema sajnu, preco ma postava motivaciu konat, tak ako kona, ale som ochotny to prehryznut. Lepsie ako First Class.. 95%
PS: no co sa vo filme clovek nedozvie o JFK :D
(kino, 2D, sk title)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Robocop - 6/10 - pekné spracovanie klasiky. Páčilo sa mi, že aj príbeh bol rovnaký ako v pôvodnom filme z '87 čo poteší všetkých pamätníkov, no zároveň je to dostatočne akčné a plné efektov aj pre tých mladých čo vôbec robocopa nepoznajú. Viac bodov si ale nezaslúži. Je to taký klasický film na jedno pozretie, čo sa o pôvodnej verzii povedať nedá.

Krásno - 8/10 - mám rád Sokola. Páči sa mi jeho humor, a to bol dôvod prečo som siahol po tomto filme. Okrem toho že tam hrá, si totiž napísal aj scénar aj si to režíroval. Jeho humor je tam veľmi citelný. Pekná čierna komédia. Dobre som sa pobavil.

Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol - 9,5/10 - čítal som knihu,a bola to jedna z najlepších kníh aké som kedy čítal. Preto som sa veľmi potešil, keď som zistil že to natočili a hneď som si to musel pozrieť. Film nesklamal. Je veľmi dobre spravený, postavy hodnoverné a dostatočne kopíruje knihu. Niektoré časti sa do filmu žiaľ nedostali, ale dá sa na tom veľmi dobre zasmiať. Severania predbehli západ, aj čo sa literatúry aj kinematografie týka. Keby som predtým nečítal knihu, istotne by som dal desinu.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Uz som sem neprispel asi 100 rokov, ale toto si neodpustim.
Trabantom až na koniec sveta - Tak dlho som sa na to tesil, az som sa nakoniec bal, ze ma to sklame. Co sa vsak v ziadnom pripade nekonalo, proste zabava od prvej do poslednej minuty. Zase to vo mne brutalne nakoplo dobrodruzneho ducha, dufam ze v lete si to budem moct aj vyventilovat. Koho bavili predchadzajuce trabantie filmy, tak toto je prenho povinnost a na 100 pro sa nesklame. ODPORUCAM VSETKYMI DESIATIMI
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Non-Stop | 8/10
Filmov s takouto letecko-katastrofickou tematikou je naozaj dosť, ale žiadny mi neprišiel tak prepracovaný a zároveň slušne herecky obsadený, ako tento. Napätie od začiatku až do úplneho konca, nečakané zvraty. Po ťažšom skúškovom období teraz prichádza na rad obdobie oddychu a filmov a dúfam, že som si najlepší film leta nepozrel hneď na úvod. Naozaj veľmi odporúčam.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Anna

Celkom originálny filmík s nádychom mysteriózna, resp. hororu. Takisto zaujímavé rozuzlenie, minimálne pre mňa nečakané. Odporúčam.

8/10
hajan
Novice
Novice

Príspevok od používateľa hajan »

Prekvapivo som v TESCU nedávno kúpil za dobrú cenu celkom nový film VLK Z WALL STREET. Sranda je, že až keď som si pozrel film, som pochopil o kom to je. Tá postava naozaj existovala, všetko to je podľa skutočnosti. Len vo filme bola jeho manželka nazvaná NAOMI a hrá ju naozaj krásna blondínka.

VLK z WALL STREET je o nesmierne bohatom chlapíkovi, ktorí sa k tomu vypracoval sám nákupom na burze, často nekalým spôsobom. Vyhýbal sa daniam a ukrýval peniaze aj vo Švajčiarsku, keď ho zabásli, prišiel aj o tie peniaze, ktoré nadobudol legálne. Skrátka keď vyšiel z basy, bol úplne v háji.

9/10
- vysoké hodnotenie dávam aj pre M. Scorseseho na režisérskej stoličke.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

hajan tebe asi "spoiler" vela nehovori co?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

On je PR pracovník z Tesca a robí tu marketing. Tak mi to znie. :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Wolf Creek 2: Uf, solídna jazda. Po dlhej dobe film podobného žánru a stálo to zato. V podstate jasný scenár, ale originálne scény, nebolo to na jedno kopyto. Musím pozrieť aj 1.

8,5/10
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

300: Rise of an Empire - 8/10 - parádny dozvuk jednotky, Stapleton je v roli Themostekla veľmi nevýrazný mohol hrať hocikto iný, ale na druhej strane Eva Green ako diabolská Artemis oľaláá tá si kradne film pre seba, akčné scény perfektné triky super, potešili návraty niektorých hercov ako Lena Headey, za mňa veľká spokojnosť.
hughito
Redeemer
Redeemer

Steven666 napísal:300: Rise of an Empire - 8/10 - parádny dozvuk jednotky, Stapleton je v roli Themostekla veľmi nevýrazný mohol hrať hocikto iný, ale na druhej strane Eva Green ako diabolská Artemis oľaláá tá si kradne film pre seba, akčné scény perfektné triky super, potešili návraty niektorých hercov ako Lena Headey, za mňa veľká spokojnosť.
Dalo sa, ale na pôvodnú 300 to nemá podľa mňa.

7/10
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tiez som si to teraz pozrel. skoda takeho hlucheho miesta cca v tretej stvrtine filmu, ale inak jedno z lepsich pokracovani. dal by som 7,5
hughito
Redeemer
Redeemer

Devil's Knot

Tento film naberie na obrátkach až po záverečných titulkách a potom, čo začnete googlit..

8/10

Wolf Creek

Síce som videl najprv dvojku, ale myslím, že to je úplne jedno. Čo ma zaujalo, že na imdb mala 1 viac bodov ako 2, kdežto na čsfd presný opak. A musím sa prikloniť k čsfd, to bola väčšia jazda. Táto jednička sa dala, ale nemalo to také grády a ten záver bol nečakaný a akoby neukončený. Zisťoval som aj to, nakoľko je pravda to "based on true story," ale to nech si každý zistí sám, nech nespoilujem prípadnú zvedavosť. :wink: Inak ten herec, čo hrá psychopata..tie úžgrny, smiech a zmeny nálad a výzoru - paráda. Ako v 1 tak aj v 2.

Mám chuť ísť s partiou v lete na dovolenku na starom požičanom aute k Wolf Creek. 8)

6/10
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

hughito napísal:Mám chuť ísť s partiou v lete na dovolenku na starom požičanom aute k Wolf Creek. 8)
*po austrálsky Wolfe Creek :lol: inak popis od distribútora na čsfd osiera, vie sa aj kto tam čo spáchal, jak a aj na kom, len telo sa nenašlo.. https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Falconio

ale už som videl aj väčšie faily v takýchto popiskoch k filmom, také tie, čo zrejme písal niekto, kto ich nevidel..
hughito
Redeemer
Redeemer

Ten film je inšpirovaný týmto prípadom čo si spomenul + ešte jedným austrálskym sériovým vrahom zo začiatku 90. rokov. Ale geograficky sa to odohralo úplne niekde inde. Čiže, to "based on true story" je proste odrb, prakticky ako v každom horore, ktorý sa týmto pýši. :)
Napísať odpoveď