Filmy pre mamu a otca

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
fofofofo
Medium Expert
Medium Expert

Filmy pre mamu a otca

Príspevok od používateľa fofofofo »

Mam Rodicov okolo 50 a moja mama by rada pozerala nejake filmy na PC. Netusim vsak ake by sa jej mohli pacit, pretoze ma nejaky osobitny zaner a preferuje len CZ alebo SVK dubing, nie s titulkami. Naposledy sa jej pacil Taken. Slovenske filmy ma prekukane z TV. Mozno by sa jej pacil Into to wild, alebo americka krasa. Tazko povedat. Nechcem ziadne zlozite zapletky, proste jednoliaty dej nech sa na to da kukat. Ma rada romanticke, a aj take z prirody. Mozno aj o unosoch ako je taken. Ak niekto vie o niecom nech napise.
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Filmy pre mamu a otca

Príspevok od používateľa mr_margera »

Tie 2 filmy čo si spomenul, sú podľa mňa v pohode. Mojej mame sa páčia napríklad české komédie, Samotári, Vretné lahve, a pod. Ale má rada aj také filmy ako Forrest Gump, Pulp Fiction, Shining, Skafander a motýľ, Zelená míľa, a seriály Frasier a Monk :)
Vždy keď nájdem zaujímavý film, tak jej to posuniem, proste nech si pozrie a povie čo si o tom myslí, podľa toho viem, čo jej mám nabudúce posunúť.. Lebo napr. taký Mechanický pomaranč už bol na ňu moc :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

v našej rodine sa to rieši tak, že keď som raz za čas doma, tak som nútený s ňou prelistovať posledné strany dabovaných filmov na lamkách. Ona si povyberá, ja posťahujem, a zase oddídem fuč :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Nj by sa tam hodila sekcia Filmy s dabingom v HD :)

V kazdom pripade, ja som mame naposledy pustil Watchmen a Vicky Cristina Barcelona a oboje sa jej lubilo. Pravdaze pri Watchmen mala jemne namietky voci dlzke, kedze to trva snad tri hodiny, ale pacilo sa. Teraz skusim Taken, tak uvidime. Este teda Gomorra je dobry film, to si bude pochvalovat.

No a potom ako pisal niekto vyssie, take klasiky, napriklad aj takym "According to Garp" urcite nic nepokazis.
Napísať odpoveď