Filozofia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Filozofia...

Svoj ucel naplnila skoncenim antiky
3
5%
Vecny nezmysel
14
24%
Ma svoje opodstatnenie
42
71%

Celkom hlasov: 59

r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Filozofia

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

kandler napísal:Tak, je to taky expand poslednych 20 postov v teme Nesmrtelnost :lol: Sto si teda o tejto pseudovede myslite?
:lol:, ze pseudoveda.. Ak nevies, tak filozofia je matkou vsetkych vied.. Pretoze ludia kedysi davno zacali pochybovat o mytoch a legendach, pretoze cestovanie po mori a obchodovanie im prinieslo nove skutocnosti.. Zacali sa zamyslat nad roznymi vecami a chceli dospiet k pravde..

Clovek sa s nou viac-menej neuplatni, iba ak ako vysokoskolsky profesor, ale z hladiska zreleho rozmyslania je filozofia a hlavne logika velmi dolezita.. To, ze tomu niekto nerozumie a mysli si o tom skarede veci neznamena, ze je to pseudoveda, alebo ine nadavky toho typu.. Filozofia je jedna z najlepsich veci, co ma v zivote stretli a zasiahla do mojho zivota tak hlboko, ze sa to uz neda vratit späť.. Teda da, ale urcite to nebudem chciet..
deblasco napísal:zenonove aporie vychadzaju z matematiky...
Zenonove aporie vychadzaju z Parmenidovych matematickych omylov..
uplink napísal:Myslim si ze keby nebolo nich tak by sme zili v inom SVETE...moj nazor
Suhlasim..

Filozofia je zaklad poznania.. Nemyslim si, ze vsetky vedy priniesli viac zla a kratky osoh.. Taka Psychologia, Genetika (mozno trosku zly priklad) atd.. Ale samotna psychologia myslim, ze nepriniesla nieco zle..

Filozofia je uplne najlepsia zo vsetkych vied asi.. imho..
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

aj ked si to neuvedomujeme, kazdy pouziva vo svojom zivote filozofiu, ba dokonca i ti ludia, co tvrdia, ze je to obycajny nezmysel a vravia, ze je nemaju radi..
apo87
Expert
Expert

Re: Filozofia

Príspevok od používateľa apo87 »

podla mňa ma filozofia zmysel...je to vlastne vlastné myslenie a vlastný názor na veci...
Napísať odpoveď