Firefox ake pouzivate pluginy ?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe - Príspevky: 2332
Vedeli by ste mi poradit mam problem s pluginom Cooliris ked si ho naistalujem a chcem ho pouzit v kuse mi to hadze toto http://www.cooliris.com/install/?url=ur ... %26guid%3D aby som si ho naistaloval a pirtom ho mam naistalovany mam FF 3.5.
-
audiotrack
VIP - Príspevky: 25954
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin - Príspevky: 37502
- Kontaktovať používateľa:
Re: Firefox ake pouzivate pluginy ?
Tak a Firefox zmenil politiku pri pluginoch a kopa z nich prestala fungovat, napriklad AdBlock a podobne... 

-
mirak2
Hardcore addict - Príspevky: 6449
Ja som cital, ze to je viacmenej bug, lebo vyprsal certifikat, ktorym sa podpisovali pluginy https://www.bleepingcomputer.com/news/s ... rtificate/
Nefungujú vám rozšírenia vo Firefoxe? Ide o chybu
Ja som prisiel o Read Aloud, bol zmazany, neviete ci sa da nejako manualne nainstalovat, stiahnut z neoficialneho zdroja?
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2019, 14:16)
Nikto? Nepoznate ani ziadnu alternativu kde by fungovala Slovencina a Cestina? V Edge funguje TTS vo Windows 10 po doinstalovani jazykov, Chrome ma funkcny Read Aloud s Google TTS, Firefox nema ziadne funkcne TTS SK/CZ.
Skusal som Firefox-ovske forum, reddit, hladal som aj sam, vyskusal som desiatky addonov...
Nemate nikto read aloud xpi subor pre Firefox alebo neviete kde ho stiahnut (zrejme len neoficialne)?
Inak ten problem s rozsireniami uz riesi addon aj pre starsie verzie, ak by niekto potreboval:
Mozilla rieši problém s rozšíreniami aj na starších verziách Firefoxu
Ja som prisiel o Read Aloud, bol zmazany, neviete ci sa da nejako manualne nainstalovat, stiahnut z neoficialneho zdroja?
//autoeditácia príspevku (18 Máj 2019, 14:16)
Nikto? Nepoznate ani ziadnu alternativu kde by fungovala Slovencina a Cestina? V Edge funguje TTS vo Windows 10 po doinstalovani jazykov, Chrome ma funkcny Read Aloud s Google TTS, Firefox nema ziadne funkcne TTS SK/CZ.
Skusal som Firefox-ovske forum, reddit, hladal som aj sam, vyskusal som desiatky addonov...
Nemate nikto read aloud xpi subor pre Firefox alebo neviete kde ho stiahnut (zrejme len neoficialne)?
Inak ten problem s rozsireniami uz riesi addon aj pre starsie verzie, ak by niekto potreboval:
Mozilla rieši problém s rozšíreniami aj na starších verziách Firefoxu