Firewall nejde zapnut !
-
Cako_SK
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Firewall nejde zapnut !
Prosim vas neviete preco mi nejde zapnut firewal ??..dost ma to hneva...vobec sa neda kliknut na on,tie pismena su take sivsie ako vidite na obazku co som pridal,cize sa neda nic prestavovat...pomozte
-
Cako_SK
Light Expert
presne...inac aj ja som si myslel ze to moze byt nejaky virus...ale ja som ho mal zapnuty,ze by ten virus vypol firewall a blokol jeho zapnutie ??pHysIQ napísal:Mam rovnaky problem ako ty.
Mam podozrenie ze to bude sposobene nejakym virusom alebo inou havedou.
Btw som lognuty ako admin.
//autoeditácia príspevku ( 16 May 2009, 12:36 )
ale zas moze to byt tym ze mam zapnuty nod a tam na protection status mam napisane
Ativirus and antispyware
personal firewall
antispam module
mam odhad
1. účet asi nie si Administrator
2. haveť Vírusu keď si bol vtedy ten týždeň na pc keď bola hrozba Vírusu počítača (Conflicker Virus) radsej som na pc nebol týždeň a potom 1.april ak si nepočúval nediv sa
3. alebo niečo iné
Riešenie 1. Scan PC
2. Scan Registrov
Safe riešenie:Ak nejde Odporúčam Reinstall Windows bez zálohy dátak zaloha max hudba a fotky a filmy tak musíš ešte aj prekontrolovať každú zložku ci tam neni nejaky iný subor keď je tak vymazať ten subor
2. haveť Vírusu keď si bol vtedy ten týždeň na pc keď bola hrozba Vírusu počítača (Conflicker Virus) radsej som na pc nebol týždeň a potom 1.april ak si nepočúval nediv sa
3. alebo niečo iné
Riešenie 1. Scan PC
2. Scan Registrov
Safe riešenie:Ak nejde Odporúčam Reinstall Windows bez zálohy dátak zaloha max hudba a fotky a filmy tak musíš ešte aj prekontrolovať každú zložku ci tam neni nejaky iný subor keď je tak vymazať ten subor
-
Cako_SK
Light Expert
niekto sa vyznaAsus_ napísal:mam odhad
3. alebo niečo iné
Riešenie 1. Scan PC
2. Scan Registrov