Firewall poraďte...

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
eldorado08

Firewall poraďte...

Príspevok od používateľa eldorado08 »

Ahojte,

potreboval by som pomoc ohľadne firewalu k antiviráku Avast! 4.8. Aký by ste mi odporúčali? Teraz mám len windowsácky. Ešte osobitne som nikdy nemal fw, predtým buď som mal zapnutý v XP, alebo v komplentnom security balíku fungoval. Chcel by som po slov. alebo česky, poanglicky len základy rozumiem. :o
Díky za pomoc
caesar1987
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ja pouzivam zone alarm pro, ale ten je (asi len) po anglicky. Skus pozriet, moznoze je aj prelozeny.
eldorado08

caesar1987 napísal:ja pouzivam zone alarm pro, ale ten je (asi len) po anglicky. Skus pozriet, moznoze je aj prelozeny.
Zone Alarm Pro je po anglicky, ako aj Comodo. Naozaj "taký slabý" je Sunbelt Kerio Personal Firewall? - ten je po česky A aký máte názor na PC Tools Firewall a Jetico? :roll:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Fuha avast by som nepouzival. Okrem toho ,ze spomaloval pocitac, hlasil falosne poplachy tak dokonca brzdil internetovu prevadzku a niektoru aj blokoval.

Odporucam ESS.
eldorado08

MakeFake napísal:Fuha avast by som nepouzival. Okrem toho ,ze spomaloval pocitac, hlasil falosne poplachy tak dokonca brzdil internetovu prevadzku a niektoru aj blokoval.

Odporucam ESS.
Týždeň používam Avast!, zatiaľ som spokojný, nebrzdí mi systém. Mal som ESS, Nod32, NIS 2009, AVG IS 8.O - všetky boli trial verzie. A z free AV je avast po česky, avira je po anglicky. Počul si niečo o Trustport AV?
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Avg 8.0 má aj free verziu, sám ju používam a myslím, že je lepšia ako Avast.

Čo sa firewallu týka, tak najviac sa mi osvedčil Comodo Firewall. Netreba ale zabúdať, že hlavne pri firewalloch stále platí, že ich účinnosť je priamo úmerná znalostiam používateľa. Všetko je teda otázka nastavení a "správnosti" používania.
Napísať odpoveď