Ja to chcem praveze vsetko skombinovat....t0m4s3 napísal:Samotne programovanie je zanedbatelna cast informatiky. Ak sa chces vrtat v hardwari tak chod na nejaku fakultu eletkrotechniky.
FIT VUT - FEL CVUT
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
tomo.za
Light Star
no ked chces ist studovat informatiku nevidim jediny dovod preco ju ist studovat na strojarsku fakultusnake2 napísal:nema niekto skusenosti ( ohlasy od inych studakov ) o FSI ( odb. Apl. infisa a riadenie ) VUT v Brne ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no tak apni Brnaci .. jak sa hovori, prisaiel na psa mraz a mam najvyssi cas zacat pomaly vazne rozmyslat kam ist, na co mam a tak ...
... najvyssim cielom je mechatronika na FSI (VUT Brno) a tak sa chcem spytat ci je tazke sa tam dostat, ci je studium narocne, uroven matiky ( nicoho sa nebojim tak ako prave tohoto diablovho vynalezu) a nejake skusenosti ... intraky viem ze su absolutne spickove a uplatnenie ludi je takmer absolutne ...
... tak piste, popisujte
...
... najvyssim cielom je mechatronika na FSI (VUT Brno) a tak sa chcem spytat ci je tazke sa tam dostat, ci je studium narocne, uroven matiky ( nicoho sa nebojim tak ako prave tohoto diablovho vynalezu) a nejake skusenosti ... intraky viem ze su absolutne spickove a uplatnenie ludi je takmer absolutne ...
... tak piste, popisujte
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
integraly a derivacie je v podstate taka lahsia vec... to som vedelAzrael napísal:Kamosov spolubyvajuci je na FSI... viem akurat, ze na matike robia integraly a derivacia a kodia v DelphiZevraj nic tazke...
Iba sa kamos par krat zmienil, ze to je strasny rofl a hovoril, ze u nas na FIT robime tazsie veci ^^
takze da sa povedat , ze mam semester uspesne za sebou ...
uroven matematiky : na TEJTOstranke http://mathonline.fme.vutbr.cz/Matemati ... fault.aspx najdes presny rozpis co sa na matematike bude brat.. ja som nikdy matiku nemal rad, na gympli som bol mozno okolo priemeru ( aj horsie ) , ale tu na FSI ma matika zacala bavit
staci chodit poctivo na prednasky a na cvika, potom sa vedomosti dostanu aj bez ucenia ( tak to bolo u mna )
- k ostatnym veciam : myslim , ze dostat sa tam nie je problem , horsie je sa udrzat ( ale to asi vsade )
- INFORMATIKA - tak v prvom semestri sa berie programovanie v delphi ( pascal ) , zakladne operacie ( logicke , vyrazy ), vektory , matice , praca so suborom , prevody ciselnych sustav
- keby neco , rad odpoviem
uroven matematiky : na TEJTOstranke http://mathonline.fme.vutbr.cz/Matemati ... fault.aspx najdes presny rozpis co sa na matematike bude brat.. ja som nikdy matiku nemal rad, na gympli som bol mozno okolo priemeru ( aj horsie ) , ale tu na FSI ma matika zacala bavit
- k ostatnym veciam : myslim , ze dostat sa tam nie je problem , horsie je sa udrzat ( ale to asi vsade )
- INFORMATIKA - tak v prvom semestri sa berie programovanie v delphi ( pascal ) , zakladne operacie ( logicke , vyrazy ), vektory , matice , praca so suborom , prevody ciselnych sustav
- keby neco , rad odpoviem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
vidis a toto mi nejde do hlavy .. celu pooncdiatu matiku potrebujes len aby si preliezol cez skolu .. nezalezi na tom ze si perfektny v nieom inom ,co je tazisko odboru ... nemas matiku, si pi*i ... ale nejaky trtko co sa lomi matiku od rana do vecera sa udrzi napriek tomu ze takzisku odboru (cize to co by mal po vystudovani najpravdepodobnejsie robit) nerozumie a ani kvapku ho nebavi .. je tam proste kvoli nejakemu titulu pred menom ...MP4-23 napísal:hosi ak neviete Matiku ste stratenyUcit sa , ucit sa a ucit sa
snake2 a nahodou nejakeho mechatronika nepoznas ? ? ? ... chcem vediet co nato hovoria ludia, aku to ma v brne uroven ... je mi sice jasne ze asi tazko najdem na svk a v cr lepsiu skolu ohladom tohto a pribuznych odborov, ale ak by to nebolo to co si predstavujem, ci nema zmysel skusit nieco ine, napr. take telekomunikacie, alebo letecke inzinierstvo alebo inu vec, ktora by ma okrem mechatroiky, automatizacie a robotiky bavila
k tej matike : chalani , mam kopu spoluzakov , kery na strednej skole boli z matiky uplne vytrety. zacali chodit poctivo na prednasky ( 2 hod tydenne ), cvika ( 4 hod tydenne ) , vybrane kapitoly z matiky ( 2 hod tydenne ) a matika im ide ako nikdy predtym . velku zasluhu v tom ma aj pristup profakov ( ja som tu zazil yebnuteho len jedneho , ostatni su nadmieru v pohodke ) . najhorsie na seckom je to , ze ked vynehas len jednu prednasku tak nie je to az taky problem, ale je to cicit potom na cvikach .. proste xcem len povedat, ze normalny priemerny zak , ked chodi na hodiny poctivo , tak nema problem
2 nordkapp_pb nepoznam
2 nordkapp_pb nepoznam
problem?
Ja sa tiez rozhodujem medzi FEI, FIIT STU v Blave alebo FIT VUT, FI MUNI v Brne. Ako tak citam na forach fakulty maju podobne zameranie, ale v Brne su lepsie podmienky. Neviem fakt kde by som mal ist. Chcel by som radsej nieco skor do programovania, SW, matiky a managemtu pretoze chodim na gympel a tak moje znalosti z elektrotechniky su obmedzene na to co som sa sam naucil.
-
fikus-kukis
Guru wannabe