flash banery
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
trapny template takych to bannerov je po nete na tonym3thod-man napísal:banner je to pekny. Osobne som neni tvorca bannerov. Skor som neake zhanal. Ale v takych relaciach ako hovoris ty sme sa nikdy nepohybovali.
Napriklad tento banner si zohnal kamos zadara,pripadne neaky miesto na hostingu..
4-10hodin za banner chalan kde žijes to musis mat za maximalne hodku hotove...spilo napísal:možem sa pridať do témi chlapci?
som ete začiatočnik ale platenísom slušne na to že baner mám za 4 - 10hod čo je už vela ale výsledok stal za tomoj zisk je od 1500sk a to je normalna cena ešte aspoň podla mna a nikto sa nestažoval
-
uplink
VIP
lol. Mno, ukaz mi nejaky Tvoj banner co si spravil pod 4-10 hodin, ak bude vypadat aspon ako ten patternovy co si spindal tak uznam ze si dobry, inac si len tlchubajord napísal:4-10hodin za banner chalan kde žijes to musis mat za maximalne hodku hotove...
Ok maš pravdu ze na niektore prace je potreba viac casu ale banner je vec ktora musi byt jednoducha a nie nahadzat tam barjake bitmapy a hrat sa s detajlami lebo tie detajli clovek ani nepostrehne pri 30fps to nema ziaden zmysel robi nejake detjaliky.pokial klient vyzaduje nieco extra ok ked to budem mat platene dobre tak urobim dobry banner ked za malo lowe tak urobit shit banner to len k tej kvalite o ktorej si pisal banner podla mojho nazoru neni az tak zložita vec aby si niekto pre to robil nejake načrty a nedaj bože storyboard je to sled troch max styrch slajdovuplink napísal:lol. Mno, ukaz mi nejaky Tvoj banner co si spravil pod 4-10 hodin, ak bude vypadat aspon ako ten patternovy co si spindal tak uznam ze si dobry, inac si len tlchuba. Proste ked chces spravit vela detailov na viacerych layeroch a k tomu to pekne skombinovat, zdynamizovat tak Ti to ten cas proste zozerie, ak to nerobis z templatu. Fyzika nepusti. To mas to iste ked mas dev-art abstrakt a je mrte zlozity, tak pokial nemas amaterske makra tak nikdy nespravis nic ako napr www.aw8.net a pod. Kvalitna praca vyzaduje cas [co sa tyka grafiky] a skusenosti zrychluju kvalitu/vykon v pomere mozno 10:1 [10x kvalita 1x vykon t.j. na kazdych 10 jednotiek kvality Ti pribudne 1 jednotka vykonu [pomyselna]]. Ale mozno su taki makaci co to robia totalne rychlo, ale Ti uz niesu celkom ok. [mozno ficia na e-cku, alebo podobnej veci...] Ak chce grafik spravit nieco naozaj originalne, tak to ten cas zozerie, lebo nerobi hned z fleku, ale napr si spravi nacrt, pred tym nad tym chvilu porozmysla a pod...
a nemožes tu porovnavat banner a nejaky devart srajdu ktoru si potom das jak desktop
esta ma ale teraz napadlo aky banner ty mas na mysli banner taky ako bol henten z templatu co jelen niečo kvazi header stranky alebo banner ktory mozeme videt na strankach typu zoznam ??? lebo v tom je dost rozdiel ja som hovoril o komercních banneroch kedze som sa vyjadril ze ten max hodinku tak to su tie jednoduche informacne ale o tom som uz povedal
Ano uplink ja som tlčhuba !
-
uplink
VIP
klud no. Len mi ide o to ze dost kritizujes a podkladas to len "wanna be" vecami, ale nie faktami z Tvojej strany dokazatelnymi. Sry nojord napísal:Ok maš pravdu ze na niektore prace je potreba viac casu ale banner je vec ktora musi byt jednoducha a nie nahadzat tam barjake bitmapy a hrat sa s detajlami lebo tie detajli clovek ani nepostrehne pri 30fps to nema ziaden zmysel robi nejake detjaliky.pokial klient vyzaduje nieco extra ok ked to budem mat platene dobre tak urobim dobry banner ked za malo lowe tak urobit shit banner to len k tej kvalite o ktorej si pisal banner podla mojho nazoru neni az tak zložita vec aby si niekto pre to robil nejake načrty a nedaj bože storyboard je to sled troch max styrch slajdov
a nemožes tu porovnavat banner a nejaky devart srajdu ktoru si potom das jak desktop
esta ma ale teraz napadlo aky banner ty mas na mysli banner taky ako bol henten z templatu co jelen niečo kvazi header stranky alebo banner ktory mozeme videt na strankach typu zoznam ??? lebo v tom je dost rozdiel ja som hovoril o komercních banneroch kedze som sa vyjadril ze ten max hodinku tak to su tie jednoduche informacne ale o tom som uz povedal
Ano uplink ja som tlčhuba !
Btw ked uz sme pri konkretnych veciach, ide mi napr. o bannery ake ma pelikan.sk. S tymi je imho niekedy dost prace, samozrejme ze sa najdu aj odflaknute, ale to je potom vidiet. No a mne osobne sa najviac pacia 2advanced bannery, ktore som tusim uviedol vyssie a s tymi je dost prace [vymysliet ich a potom vyrobit]. Tot sjo...calm down and stay cool