FLASH BUTTON

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Spoty
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

FLASH BUTTON

Príspevok od používateľa Spoty »

potreboval by som helpnuť s tymto .fla suborom. Nie som velmi skilled vo flashi a preto tam nemozem najst miesto kde pridam odkaz na stranku(hyperlink). Proste neviem ako mam tlačitku nadefinovať stranku.
AK mi niekto viete helpnuť pls upravte ten fla subor a napište kde ste to tam pridali thx :idea:
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

nejdem to ani otvarat pretoze nemam instalnuty flash, ale pridat by sa to malo v Actions -> nieco ako GoToUrl
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

Skus pouzit macromedia dreamweaver, normalne to len pridaj ako flash objekt, poklikaj dva krat a je to... vyhodi sa ti okno, tam uz napis udaje, ake len chces, aj linku...
sage
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: FLASH BUTTON

Príspevok od používateľa sage »

Spoty napísal:potreboval by som helpnuť s tymto .fla suborom. Nie som velmi skilled vo flashi a preto tam nemozem najst miesto kde pridam odkaz na stranku(hyperlink). Proste neviem ako mam tlačitku nadefinovať stranku.
AK mi niekto viete helpnuť pls upravte ten fla subor a napište kde ste to tam pridali thx :idea:
Alebo sak si otvor vlastnosti, klikni na text a tam dole mas okno na URL... a ked tam nemozes kliknut, ta zmen text na static, na ine to nefunguje.
Napísať odpoveď