Flash - Close/Quit Button
Flash - Close/Quit Button
Ahojte, potreboval by som pomôcť, ako vložiť do Flashu button, ktorý mi zatvorí popup banner, ale nie samotný prehliadač resp. okno. T.j. robím reklamu pre externú www stránku (nie moju), po jej načítaní by mal vyskočiť cez väčšinu okna veľký popup banner a do toho chcem vložiť button, ktorý zatvorí len ten samotný banner a pôvodná stránka ostane k dispozícii. Tiež by som rád vedel, či existuje nejaký freehosting, ktorý podporuje aj flash resp. swf súbory, aby som si prípadne funkciu buttonu otestoval. Dík moc za pomoc.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Už som na to prišiel. Mne to fungovalo už dávnejšie, ale z nejakých dôvodov PC u nás v práci majú asi nejaké zvláštne oprávnenia od IT adminov a tak aj funkčný spôsob, mi okná nezatvára. Musel som to testovať na svojom PC doma. Použil som:
Vedel by si mi poradiť nejaký free hosting, kde by sa dali uploadovať aj swf-ká?
Ale ešte mám jeden problém, neviem prečo, ale v Mozille aj v Opere banner po umiestnení na testovaciu stránku funguje na 100%, ale v Internet Exploreri 6 (preň bol banner vytvorený z toho dôvodu, že väčšina bežných ľudí/užívateľov používa tento prehliadač) do bannera zasahuje text zo stránky viď. obrázky v prílohe.on (release) {
getURL("javascript:bent.close();");
}
Vedel by si mi poradiť nejaký free hosting, kde by sa dali uploadovať aj swf-ká?