Flash intro help

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
modify
Amateur
Amateur

Flash intro help

Príspevok od používateľa modify »

No stiahol a upravil som si flash intro ale neviem ako mám spraviť, aby keď skončí tak aby mi načítalo môj web (teda index.html) alebo keď kliknem na skip intro tiež načítal web. Dá sa to intro upraviť aby sa spúšťalo automaticky (aby sa nemuselo kliknúť na play intro?)
Dakujem
Prílohy
intro.rar
toto je to intro
(1.91 MiB) 90 stiahnutí
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ako na to...

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Aby po skončení išlo na index.html (daj to na frame, v ktorom má prejsť na tú stránku):

Kód: Vybrať všetko

getURL("index.html","_self");
A toto treba dať do nejakeho framu, počas ktorého sa nachádza na ploche aj tlačidlo a tlačidlu daj instance name "preskoc":

Kód: Vybrať všetko

this.preskoc.onRelease = function(){
    getURL("index.html", "_self");
};
PS: táto animácia je pravdepodobne nejaký template stiahnutý z netu. Podľa mňa sa dá len ťažko vytvoriť templatovský web,. ktorý osloví, lebo pôvod je viditeľný na prvý pohľad. A ešte sa babrať s flashom, keď neovládaš základné skripty... :roll: (ja som vo flashi úplný amatér a skript getURL bol môj tretí, čo som sa naučil po stop() a play() ).
modify
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa modify »

Je to stiahnuté z webu. Už som to vyriešil, dal som to pred stránku, pričom skip intro som prerobil na Vstúpte a tam dal to presmerovanie na stránku. Ostatný web nie je robený vo Flash
Inak aj tak ďakujem
Napísať odpoveď