flashget sťahuje o 20% viac

Informácie o software, ankety...
radusik
Novice
Novice

flashget sťahuje o 20% viac

Príspevok od používateľa radusik »

Uz dlhsie pozorujem (cca pol roka), ze mi pri stahovani povedzme 1000mb flashgetom z Rapidshare (mam Premium ucet) uctu zmizne cca 1200mb (z tzv. Traffic left)

Pouzivam Flashget 1.9.0.1012

Robi to niekomu? Ako to zmenit, pretoze na stiahnutie jedneho DVD potrebujem limit az 5600mb, co je pekne otravne.

Diky za kazdu radu
pacho666
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pacho666 »

JJ je to možme, ja to akosi nesledujem, tak neviem, či je to pravda. Ale veľa ľudí sa na toto stažuje a používajú IDM (internet download manager)
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ja by som skusil RapGet na tvojom mieste. Nemal som s nim ziadne problemy predsalen je to ofic. RS download manager.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Pouzivaj RapidShare Manager a bude to len 10% - v pripade ze z nejakeho dovodu pauznes stahovanie a pod - kvoli cachovaniu si vycucne viac ako potrebuje. Toto u flashgetu mi hlasil aj kamos.
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

Toto nerobi len flash get ale vacsina mnagerov ktore nie su od rapidu... skus rapidshare manager, rapget alebo teraz najnovsie rapget rs... vyborny cesky program... jednoduche ovladanie a kvalita... skus a neolutujes... ja ho pouzivam a som spokojny... vsetyk rapid managery stiahnes na http://www.cvaknito.sk
radusik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa radusik »

vdaka za typ, pouzil som rapget rs a je to teraz necelych 5% navyse, co sa uz da...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Rapidshare počíta veľkosti v SI jednotkách a v počítači sa (zvyčajne) zobrazujú v binárnych (takže to urobí nejaké to percento navyše; každopádne nie 20%).
Napísať odpoveď