kolko to asi bude trvat?
FLATOUT 2 PLAY ONLINE
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj
tak mam cas prist na posledne kolo

a podla mna by mali byt rovnake auta, myslim tak ze jeden zavod jedno auto, nie cele cup jedno auto.
Alebo spravme tak ze urobime cupy s kazdym autom.
zacneme od Chiliho a skoncime s tym najrychlejsim.
jeden cup=jedno auto
Samozrejme ze dnes len jeden cup
a podla mna by mali byt rovnake auta, myslim tak ze jeden zavod jedno auto, nie cele cup jedno auto.
jeden cup=jedno auto
Re: jj
niesovietman napísal:tak mam cas prist na posledne kolo![]()
![]()
![]()
jeden cup=jedno auto![]()
budeme hrat Derby,tak auta budu derby,Nebudem davat vsetky auta,pretoze niektori **** si davaju betman auto a autobusy a podobne. takze dnes o 19.00 Derby Hjoko CUP, auta Derby
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
jj
Sajmon: ved som nepisal ze chcem vsetky auta
chcem rovnake.
precitaj si to este raz
ja som to myslel tak ze napr.:
dnes si dáme komplet cup s Chili autom, nabuduce s dalsim atd...
taký Chilli Cup , to by bola sranda, to prdítko
chcem rovnake.
precitaj si to este raz
ja som to myslel tak ze napr.:
dnes si dáme komplet cup s Chili autom, nabuduce s dalsim atd...
taký Chilli Cup , to by bola sranda, to prdítko
Re: jj
kazdy si da Blastera.Takze tak ci tak to bude vyrovnanesovietman napísal:lenze ked ide o CUP, kazdy chce byt najrychlejsi a kazdy si da to najrychlejsie auto z ponuky. to je o nicom. sme tam kde sme boli pred par tyzdnami. to uz nie je sranda potom.
Cas :19:00
siet : sovietman/hojkoflat
hru vytvara : Sajmon
Hra sa : Derby Hojko CUP
Auta : Derby
Trate : vsetky co su v derby
no ked uz sme dohodnuty,+ u mna nikto nelaguje, a nie je nas problem ze ti to tak blbneLord_3D napísal:ok budem tamale dufam ze s budem moct pripojit, lebo mi akosi blbne hra, niekdy po skonceni pretekov mi napise waiting for players a potom musim nasilu hru vypnuť, nemoze niekto iny skusit urobiť hru ?
Takze je mi luto ale vitaz si neni,kedze sa robilo to co sa robilo, a nedokoncili sme jednu celu trat
A ten poondiety multiplayer osm hral naposledy
1. Vytvoril som ja a niektorym sa neslo napojit.Vytvoril Lord3D a podobne.Vytvoril slavo a podobne.Takza nekoneiec sme sa na mna dokazali napojil len styria
2.hrali sme pred-pred-poslednu trat a vsetci vypadli zo siete okrem lorda.Potom sa dokazal napojit uz lne Erik,lebo sudovi to neslo.
3. V tedy sme hrali llen Ja,Erik,Lord a poradie bolo 1.Sajmon 2.Lord 3.erik
4.ked sme hrali predposlednu trat, hore vpravo pise,kolko sekund zostava do chvile,kedy sa musis stretnut ( mat kontakt ) s protihracovym autom.Mne tam pisalo 30sekund, a samozrejme som niekoho nabural,ale nenaskocilo 45sekund ale stale zostalo 30.Potom uz mi len pisalo 16sekund. a znova som nabural ale cas sa neobnovil,zase som nabural a to iste az ma diskvalifikovalo uplne bez dovodne ( kedze som bol v kontakte,ale cas sa naobnovoval)....
5. V tomto kole ako som bol diskvalifikovany ( bezdovodne ),som si dal kameru a sledoval som spoluhracov respektive protihracov. a vsetci sa dotici dokola ako kkti.Prosim som im pisal ze co robia, a oni povedali ze sa im to odpojilo.
6. Cely multiplayer je na velku pi*u
7. Uz budem hravat len SP
8. Vysledky nie su a screeny budu vymazane.
A ten poondiety multiplayer osm hral naposledy
1. Vytvoril som ja a niektorym sa neslo napojit.Vytvoril Lord3D a podobne.Vytvoril slavo a podobne.Takza nekoneiec sme sa na mna dokazali napojil len styria
2.hrali sme pred-pred-poslednu trat a vsetci vypadli zo siete okrem lorda.Potom sa dokazal napojit uz lne Erik,lebo sudovi to neslo.
3. V tedy sme hrali llen Ja,Erik,Lord a poradie bolo 1.Sajmon 2.Lord 3.erik
4.ked sme hrali predposlednu trat, hore vpravo pise,kolko sekund zostava do chvile,kedy sa musis stretnut ( mat kontakt ) s protihracovym autom.Mne tam pisalo 30sekund, a samozrejme som niekoho nabural,ale nenaskocilo 45sekund ale stale zostalo 30.Potom uz mi len pisalo 16sekund. a znova som nabural ale cas sa neobnovil,zase som nabural a to iste az ma diskvalifikovalo uplne bez dovodne ( kedze som bol v kontakte,ale cas sa naobnovoval)....
5. V tomto kole ako som bol diskvalifikovany ( bezdovodne ),som si dal kameru a sledoval som spoluhracov respektive protihracov. a vsetci sa dotici dokola ako kkti.Prosim som im pisal ze co robia, a oni povedali ze sa im to odpojilo.
6. Cely multiplayer je na velku pi*u
7. Uz budem hravat len SP
8. Vysledky nie su a screeny budu vymazane.