Reč je o hre alebo o fyzike Trošku mi nedopína... Inak hra je to veľmi dobrá, akurát mám rozohranú dvojku, jednotka ma veľmi nebavila, ale stále je to lepšie ako posledné NFS s tými nervydrásajúcimi, srdcervúcimi, revolučnými a dojímavými príbehmi...
prave teraz som to zacal hrat na PS2-jke a musim povedat ze ma to celkom dostalo - urcite ze to nieje bomba ale tiez som toho nazoru ze oproti NFS lepsie. Ale radsej by som si zahral Flatout Ultimate carnage, ktore nedavno vyslo na X360.
JJ FlatOut 2 je fakt dobra hra, ide plynulo aj na slabsich strojoch, da sa na tom pekne zabavit, aj pri SP aj pri MP, len tom ma mrzi ze MP trochu blbne.
nie je to zle da sa pri tom na chvilu zabavit ale ete som sa nedonutil to prejst cele pretoze to je stale o tom istom a tiez mi vadi ze tam nie su skutocne auta... radsej si spustim Tocu, TDU alebo stare porsche
Eru napísal:nie je to zle da sa pri tom na chvilu zabavit ale ete som sa nedonutil to prejst cele pretoze to je stale o tom istom a tiez mi vadi ze tam nie su skutocne auta... radsej si spustim Tocu, TDU alebo stare porsche
mojo to su skutocne auta...to je flatout....nepoznas ten slavny americky sport??
ost je super, akurat ho nevydali ako rls ani nijak inac...iba ako dajaky rip z hry a tam preskakovali presnicky...hra ma bavila asi 2-3 tyzdne co je uspech
Ake su minimalne poziadavky na dvojku?.. je tam potrebny PS verzie 1.1?
---------------------------------------------
okej tak pre info:
Supported Graphics Chipsets :
nVidia
GeForce FX 5 series
GeForce 6 series
GeForce 7 series
/ja mam Ge4 cize
koli doplneniu:
ATI
Radeon® 9600 pro and above
Radeon® X200 series
Radeon® X300 series
Radeon® X550 series
Radeon® X600 series
Radeon® X700 series
Radeon® X800 series
Radeon® X850 series
Radeon® X1300 series
Radeon® X1600 series
Radeon® X1800 series
Radeon® X1900 series
BlaDey napísal:mojo to su skutocne auta...to je flatout....nepoznas ten slavny americky sport??
inac ..tato hra ma super soundtrack-fakt super...
skutocne auta tym myslim znacky ako Chevy, Dodge, Mitsubishi a podobne ty truba. nie auto co ma predok Hemi Cuda, zadok Dodge Challenger a vola sa Bullet
Eru napísal:skutocne auta tym myslim znacky ako Chevy, Dodge, Mitsubishi a podobne ty truba. nie auto co ma predok Hemi Cuda, zadok Dodge Challenger a vola sa Bullet
lenze potom by ta hra vdaka licencim nestala 300,- ale 1500,- Sk