Florbal
-
nemesis3220
Expert - Príspevky: 151
- Kontaktovať používateľa:
Florbal
Ak sa niekto venuje floorballu tak nech mi posle nejake linky alebo vsetko piste tu co sa tyka floorballu napr. znacky exel.... 

-
nemesis3220
-
mastermind
VIP - Príspevky: 4810
to:nemesis3220---Kedze byvas v Ke tak by som ti vedel poradit, napis co potrebujem ci hokejku ale bo co????
No ja som bol 10 rokov hokejovy brankar a moji 6 spoluhraci tiez (no ale hraci) . Nedavno sme skoncili s hokejom tak sme to chceli zurocit nejako , no a teraz sme v floorbalovej extralige...JA som ho zacal hrat len nedavno , spoluhraci uz idu o mesiac na majstrovstva do lotyska...
Keart napísal:ja hravam florbal 2 roky !! Je to ale dost ze narocný sport na techniku !
No ja som bol 10 rokov hokejovy brankar a moji 6 spoluhraci tiez (no ale hraci) . Nedavno sme skoncili s hokejom tak sme to chceli zurocit nejako , no a teraz sme v floorbalovej extralige...JA som ho zacal hrat len nedavno , spoluhraci uz idu o mesiac na majstrovstva do lotyska...
-
nemesis3220
Retne napísal:to:nemesis3220---Kedze byvas v Ke tak by som ti vedel poradit, napis co potrebujem ci hokejku ale bo co????
poznas DFA nitra ????
-
nemesis3220
MurphY napísal:Hmm na hokejbali mozes ist telom na flortbali mozes ist jedine curakom je tu nudnu sport.. ale pacia sa mi tie strely dokaze to nabrat dost rychlu strelu..
Inac pred 2 dnami bol u nas neaky turnaj dosli tipkosi z madarska,rumunska litvy atd..
Hokejbal je spomedzi sportov dost trapas..Ak uz hovorite o tvrdosti tak slabota..floor je lepsi a na HOKEJ sa nic nevyrovna skoda ze je to bolo take drahe este mi doma stoji Stanova lapacka co som od neho kupil...a ked to chces hrat v zivote tak musis mat nato ocka

otazka
ta co nemesis3220 davas sa na floorbal? mna asi poznas, ne?