Foťak môže byť?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Marko033
Light Expert
Light Expert

Foťak môže byť?

Príspevok od používateľa Marko033 »

plánujem ho kúpiť čo poviete dobrý či za tie peniaze nájdem aj lepší???

Kód: Vybrať všetko

http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product-detail?pid=4259725A
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

tak to si pis ze za taku cenu najdes aj lepsie fotaky... uz zalezi len ze ci chces silou mocou kompakt ako je tamto alebo aj nieco ine...
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

ked si chces kupit fotak tak si kup normalny a nie hentake frky...
kolko chces do toho najvaic vrazit?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

inac sa spytam - potrebujes fotak do extremnych podmienok + pod vodu?
Ak nie, tak urcite ho nekupuj. Okrem toho ze nema opticky stabilizator, kvalita fotiek tiez nic moc. Nedavno na nom pisali na digiarena.zive.cz tak si o nom precitaj.

Kedze nie som az taky macher do digitalov, a nemam az taky prehlad, neviem ti stopro dobre poradit, ale uz sa tu niektori obzerali po Panasonic LZ7. Mam sice iny model panasonicu, hlavnou jeho vyhodou je pouzity objektiv, ale zase nevyhodou vyssi sum pri iso 400 a viac s potlacenim detailov - co ale pri dobrych svetelnych podmienkach nebude problem.

Pripadne dost ludi odporuca aj sony kompakty alebo canon. Olympusy uz davno nie su tym cim byvali, a navyse xD karty...
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Za túto cenu jednoznačne Fuji S6500fd. V porovnaní s tou krabičkou od zápaliek je to o niečom inom za porovnateľnú cenu, no netreba samozrejme kupovať v obchodoch ako je NAY a nájdeš ho pod 10 tisíc. O kvalite tu nejdem písať, tá je jasná už len z konštrukcie.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Treba zvazit ci fujifilm nebude pre neho zbytocne komplikovany a tiez ci nepotrebuje maly kompakt.. Kvalita snimkov je sice skvela, ale pre bezneho amatera o5 chyba stabilizator. Aj ja som uvazoval tot nedavno nad fotakom, a uvazoval som aj o tych vacsich, ale pri prenasani je maly kompakt a velka krava dost podstatny rozdiel :)

Ale uznavam ze k poziadavkam neuviedol vlastne nic tak tazko sa da radit z podstrcenia jedneho nie zrovna podareneho digitalu...
Napísať odpoveď