Mohol by si byt konkretnejsi, co sa ti nepaci na wifi, kopirovanie je velmi pohodlne, ja cez smartphone kopirujem uz len cez wifi. Ktory Panasonic za 150 myslis? Vidim tu len jeden, prave ten s wifi a ten isty je od 145€, no nizsie sa da kupit aj za 99€, takze je ten fotak dobry ked stoji 150€, ale ked som nasiel cenu 99€, uz dost dobry nie je?
http://digitalne-fotoaparaty.heureka.sk ... sz10/#!o=2
foťák za pár eur alebo smartfón
Re: foťák za pár eur alebo smartfón
Bolo by super, keby si si este raz precital text autora temy,kludne aj viackrat.
Proti wifi nemam nic,ale vo fotaku je to uplne zbytocna funkcia a hlavne v tomto pripade.
Ten panasonic, je z tych co si postol medzi slepymi jednookym kralom,nech si ho nasiel ,pre mna za mna aj za 20.
Proti wifi nemam nic,ale vo fotaku je to uplne zbytocna funkcia a hlavne v tomto pripade.
Ten panasonic, je z tych co si postol medzi slepymi jednookym kralom,nech si ho nasiel ,pre mna za mna aj za 20.
Re: foťák za pár eur alebo smartfón
Opat chces mudrovat, nenapises nic konkretne, no mozno aj ty by si mohol citat autorove prispevky:renault napísal:Bolo by super, keby si si este raz precital text autora temy,kludne aj viackrat.
Ja som chcel minúť či už na foťák alebo telefón okolo tých 100 eur.
To nemozes napisat odkaz alebo presny typ, ja som nasiel len jeden Panasonic, ten s wifi, aj za 145€ ale aj za 99€ v jednom eshope. Iny Panasonic za 150€ tu vazne neviem najst.renault napísal:Ten panasonic, je z tych co si postol medzi slepymi jednookym kralom,nech si ho nasiel ,pre mna za mna aj za 20.