Football manager 2007
Football manager 2007
hrá tu niekto tuto skvelu hru??
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Football manager 2007
parada ze je tu takato tema
stiahol som verziu 07, dost ma chytila /po vlozeni cestiny/
otazka, snad pomoze niekto kto ma aj novsiu verziu... ako, resp. kde sa da investovat ? a do coho vsetkeho ?
docital som sa ze sa da to teamov, logicky som preklikal hru, no takuto moznost som nenasiel...
vdaka moc moc moc za pomoc
stiahol som verziu 07, dost ma chytila /po vlozeni cestiny/
otazka, snad pomoze niekto kto ma aj novsiu verziu... ako, resp. kde sa da investovat ? a do coho vsetkeho ?
docital som sa ze sa da to teamov, logicky som preklikal hru, no takuto moznost som nenasiel...
vdaka moc moc moc za pomoc
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uz je aj Football Manager 2011, takze treba skusit ten 
jj len predpokladam ze tato funkcia je aj tam a ako som pozeral screens, je to ako tak rovnake... ze kde sa to cca nachadza alebo ako na to..
choď do Vedenia tímu a tam požiadaj o pridelenie sesterského tímuplusminus napísal:jj len predpokladam ze tato funkcia je aj tam a ako som pozeral screens, je to ako tak rovnake... ze kde sa to cca nachadza alebo ako na to..
mno to mam, uz 3teamy
, ale v sekcii financie mam prijmy/investicie velku nulu..
a to som tam poslal hracov, co nevosli do A-teamu aby nezohrievali lavicku, nech hraju.. o rok sa vratia a budu hrat... snad...
a to som tam poslal hracov, co nevosli do A-teamu aby nezohrievali lavicku, nech hraju.. o rok sa vratia a budu hrat... snad...