football manager 2008
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
football manager 2008
sem piste cim vas zaujala hra,aky tym manazujete a vsetko ostatne co sa tyka hry 
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aha, tak možno ti to tu nezamknú
.
Tak FM hrávam od verzie 2005. 2005, 2006, 2007 som vždy začínal s Artmediou, tak tých 5 sezón som vždy vydržal. V 2007 ma to strašne bavilo za Portsmouth. Klubu predpokladali zostup, na prestupy som dostal 1 miliardu Sk. Tam som mal vyčačkané snáď všetko
. Tento rok som to mal rozohrané za Arsenal (základ hry 8.0.0 bez patchov), mám tam teraz tuším 3 sezónu, 4 miliardy Sk na prestupy, môžem sem hodiť screen zostavy a tak. Ale teraz som FM dlho nehral, nejako sa nemôžem do toho zasa dostať. Už tam mám patch 8.0.2 ale nechce sa mi to znovu rozohrávať, tá hra za Arsenal, škoda, že nemôžem v nej pokračovať aj s patchom 8.0.2. Inak mám ešte savy za Artmediu, Leeds, Liverpool a Norimberg, ale to som neodohral ani zápas
.
Ale inak veľmi dobrá hra
//edit: Tak pridávam nejaké screeny.
Tak FM hrávam od verzie 2005. 2005, 2006, 2007 som vždy začínal s Artmediou, tak tých 5 sezón som vždy vydržal. V 2007 ma to strašne bavilo za Portsmouth. Klubu predpokladali zostup, na prestupy som dostal 1 miliardu Sk. Tam som mal vyčačkané snáď všetko
Ale inak veľmi dobrá hra
//edit: Tak pridávam nejaké screeny.