mozno by bolo rozumne si zvazit, ci je dobry napad otrieskat cele uspory len kvoli tomu aby bol cawo... radsej dakeho dobreho tatosa za 200 co povozi a nevyzera zle a zvysok rozumne odlozit
ford mustang 4.0 v6
No kamos to ma a vravel, ze ked motor drzis pod otackami kedy zabera turbo, tak to vie ist pod 12-13 litrov. A navyse to ma skvely podvozok, driftuje iba ked mu riadne podkuris a da sa s tym chodit aj v zime. Gumy by to mohlo nicit menej ako Mustang GT.Zaxman napísal:no zapačilo sa mu to subaru impreza len to je ako sme pozerali tiež celkom naročne uživiť
neviem ako je to so spolahlivostou, ale mne sa velmi paci Mazda RX-8 http://mazda-rx-8.autobazar.eu/card.php?id=398727 alebo taky VW Golf R32 http://volkswagen-golf.autobazar.eu/card.php?id=523618
no ono ako som pisal je mladi a potrebuje sa vyšanťiť a planuje ked bude mat rodinu tak preda a kupi si rodinne auto ale teraz by kcel nejake deloKibo napísal:ono si treba uvedomit, ze auto je bezodna studnicacim vacsi exot pred domom, tym vacsi prievan v penazenke
mozno by bolo rozumne si zvazit, ci je dobry napad otrieskat cele uspory len kvoli tomu aby bol cawo... radsej dakeho dobreho tatosa za 200 co povozi a nevyzera zle a zvysok rozumne odlozit
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
dizajnovo velmo pekne, vykonovo tiez schopne ale zivotnostou nic moc, das 500 za auto, vlastne cele uspory a ked sa ti nieco pokazi, mozu ti ostat oci pre plac
(Nissan 200SX, 1,8T 169k, zadny nahon, motor v predu)
ved dobre, ale da sa kupit delo aj za 150Zaxman napísal:no ono ako som pisal je mladi a potrebuje sa vyšanťiť a planuje ked bude mat rodinu tak preda a kupi si rodinne auto ale teraz by kcel nejake delo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm neveim ale rozumny clovek si nekupi auto na vysantenie (citaj: Rozdrbkanie) za 500k ... tym duplom ked zaraba 20k mesacne a ked sa na aute jazdi tak sa kazi .. ked sa na nom blazni, tak odchadza . .to je rozdiel ... potrebuje podriftit? potrebuje posekat macha? potrebuje nieco co uzivi ? ... co takto nejaky BMW kolo 3l zdvihaku ? ... naj. 5 alebo 7 ? ... cenou okolo 300k a ostane aj na nasledujuce opravy a poistky a gumy a benziny a tak ...Zaxman napísal:no ono ako som pisal je mladi a potrebuje sa vyšanťiť a planuje ked bude mat rodinu tak preda a kupi si rodinne auto ale teraz by kcel nejake delo
osobne vidim take 740iL uplne krasne ... ked nestupas tak bere 10-12, ked polozis tehlu na plyn tak 20, pripadne plyn -> pri takychto velkych objemoch by som sa plynu uz asi nebal z hladiska nejakej straty vykonu, alebo coho ...
735iLnevyhoda asi jedina -> automat, aj to je nevyhoda len ako pre koho ... boli aj manualy ..ale samizda iba 725tds a 728i .. kazdopadne diesel sa tam neoplatil iny ako 740d ... ostatne nemali dych ... benzin sa uz 728i dala, ale chybal tomu smrnc oproti vrcholnemu cislu 740iL ... vybavu to ma bezkonkurencnu, bezpecnost dobra, styl absolutny, diely sice ako na BMW ..ale kazda parada cosi stoji
edit:// LOL -> su KING sam sobě ruku líbám za to ze nebola vacsina mojich prispevkov spamom, flamom a tak ...
... dobre prepacte mi moje vylevy ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
7 je o tom ze je to BMW ake ma byt, videl som ako sa na tom da krasne poblaznit, dokonca sa aj nevinne da hodit na strechu
... ked 3, tak jedine v coupecku ... a s dobrym motorom .. takze ostavame stejne v relaciach okolo 3 litre v atmosfere ... dalo by sa za 400 aj starsie emko splasit, ale naco? to uz radsej mustanga .. starsie emko = rozhonene emko ... 5ka je uz ina rec -> to je deis medzi 3kou coupe cize pre mladych a 7er cize pre solidakov ktorym ked ide o styl, tak si potrpia
... samozrejmä petka tiez v relaciach 3 litre a obdobne ...
(( tak mi uz Goťák prepáč že som sa nechal ako spravny fanda bachorov uniest ciernou sedmou
))
RE: -> honit oktafku nema ziadny zmysel ... za 200k bude oktavka sama o sebe uz mat dost posliapane po krku .. v tom motore nejake zazraky nevymyslis ... mozes zvacsit turbo (1.8T), upravit komp. pomery, ostre vacky nahodit a tak .. ale pocitat s tym ze pre ten motor je to zahuba .. ak nabeha poviem zbrucha 100 000 tak prehanam a si najstastnejsi majitel
... ked tak kup RS a nic neupravuj ...
a ked som pri RS tak ma napada este LEON Cupra, coz je rovnaka relacia
...
(( tak mi uz Goťák prepáč že som sa nechal ako spravny fanda bachorov uniest ciernou sedmou
RE: -> honit oktafku nema ziadny zmysel ... za 200k bude oktavka sama o sebe uz mat dost posliapane po krku .. v tom motore nejake zazraky nevymyslis ... mozes zvacsit turbo (1.8T), upravit komp. pomery, ostre vacky nahodit a tak .. ale pocitat s tym ze pre ten motor je to zahuba .. ak nabeha poviem zbrucha 100 000 tak prehanam a si najstastnejsi majitel
a ked som pri RS tak ma napada este LEON Cupra, coz je rovnaka relacia
Solidak, ktoremu ide o styl si kupi 7kovy bavorak, ale novy, nie stary crep. Staru 7ku si kupi akurat mladicek ktory sa chce hrat na mafiana, ale nema na to $$. Zato 3 a 5 si kupuju aj ludia, ktori si chcu zajazdit a oplatia sa aj starsie rocniky.nordkapp_pb napísal:7 je o tom ze je to BMW ake ma byt, videl som ako sa na tom da krasne poblaznit, dokonca sa aj nevinne da hodit na strechu... ked 3, tak jedine v coupecku ... a s dobrym motorom .. takze ostavame stejne v relaciach okolo 3 litre v atmosfere ... dalo by sa za 400 aj starsie emko splasit, ale naco? to uz radsej mustanga .. starsie emko = rozhonene emko ... 5ka je uz ina rec -> to je deis medzi 3kou coupe cize pre mladych a 7er cize pre solidakov ktorym ked ide o styl, tak si potrpia
... samozrejmä petka tiez v relaciach 3 litre a obdobne ...
(( tak mi uz Goťák prepáč že som sa nechal ako spravny fanda bachorov uniest ciernou sedmou![]()
))
btw. ta Octavia RS je skvely napad, ten motor je velmi dobry, auto aj dobre vyzera a 7s na 100ku hovori same za seba. Navyse potom bude moct pokojne sluzit ako sviznejsie rodinne auto
-
Fabo
Hardcore addict
Mozno by sa pacilo napr. toto M5
Alebo by som s popozeral po takomto nejam kupe:http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/card.php?id=406297
Inak nordkapp, tiez som fanusik bavorakov ale na vysantenie sa podla mna 7 nehodi..
Alebo by som s popozeral po takomto nejam kupe:http://bmw-rada-3-coupe.autobazar.eu/card.php?id=406297
Inak nordkapp, tiez som fanusik bavorakov ale na vysantenie sa podla mna 7 nehodi..
-
Kibo
Hardcore addict
takze poporiadku, ta astra coupe mala byt nastupcom calibry, ale akosi im to nevyslo
punto by som kvoli spolahlivosti tiez nebral, nie je to vrak, ale od sportiaku ma daleko
to saxo sa mi nepozdava, vyzera ze to nie je original VTS, vizualne ano, ale mozno sa len niekto sekol vo vykone, VTS mali 118k
svista by som este bral, ale asi nebude splnat podmienku sportiaka na vyblaznenie, bude to zabavne vozenie, ale neohuri tym nikoho vzhladom na to, ze je ich na cestach plno
asi najviac sa podmienke sportiaku priblizuje zo spominanych aut opel