Ford Mustang Shelby GT500

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ades napísal:no za taku cenu s takou vybavou tam podla mna musi byt nejaky figel, ktory ti povedia az po podpise zmluvy. ked hentie co ste ukazovali vysie stali viac a nemali taku vybavu, v com je ten hacik?
ak je to auto bez papierov....
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.mustangcars.sk ............ tu je link na predajcov Mustangu na Slovensku........ Inak cenovo sa začínajú asi tam, kde stojí slušne vybavená Octávia...... Teda je to celkom fajn......
K tým motorizáciám.....
Základom je 4.0 litrový V6 (výkon asi 210hp)........ Model GT má 4.6 litrový V8 (výkon 300hp)....... No a potom (Shelby GT, model KTR) 5.4 litrový V8 (výkon cez 500hp)......
Na stránke www.moje.auto.cz sú recenzie aj týchto áut, tam si treba prečítať údaje o spotrebe a jazdných vlastnostiach to, čo píšu ich majitelia......... Ja verím, že tie jazdné vlastnosti sú celkovo dobré, ale 90% všetkého je o tom medzikuse medzi sedačkou a pedálmi a keď je niekto zvyknutý na predokolky, tak mu výkonná zadokolka pripadá ako nezvládnuteľná....... Ja napríklad som iné auto ako zadokolku nemal (mal som aj spomínanú Škodu 120, potom staršie BMW a teraz mám Forda Scorpio - a iné ako zadokolku ani v budúcnosti nechcem), a poviem Vám tak, že zadokolka si vyžaduje určité šoférske umenie, ALE prenos výkonu na cestu a športové vlastnosti sú neporovnateľné.........
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ja som to zase proti tebe nemyslel utocne bushido... len mi to tak pripadalo prepac no....
Mas pekny sen urcite ho zdiela vela ludi s tebou take auto mat je vynimocnost a robi to charakter.... to ti neberem ale ako si spominal nemas bohatych rodicov takze nemas nejaku zachrannu siet keby bolo najhorsie, najviac zalezi od toho kolko mas nasetrene a kolko zarabas... a hlavne kolko usetris..... riesit to uverom neni riesenie.... poistka na auto bude sakra draha, a to ak chces na tom aute jazdit budes casto chodit na benzinku staci aby si mal par dni tazsiu nohu na plyne (co sa pri takomto aute ani neda nemat) a ta to vycuca ani nevies ako za mesiac... to auto je sen spln si ho ked budes mat aspon nasetrenych 75% z jeho ceny a istotu ze budes mat pracu... a nie to auto sa mi paci je to moj sen.. ale po roku ta omrzi a mozno aj skor lebo neni pre cloveka ktory priemerne zaraba a ho predas a aj tak budes stale v dlhoch a budes to len lutovat

imho spominal si ze nemas toho moc odjazdene... napis znacky aut v ktorych si sedel... nie sedel, riadil ich.... je to velky rozdiel....
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Skoda 120, Renault Kango, Ford focus combi. Zarábam cca 25 tis. mesačne a našetretné peniaze nemám. Asi na to nebudem mať dosť peňazí. Myslel som že bude existovať aj niečo slabšie ako 4 liter.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

aj keby existoval daky 2,5l tak bude stat 350.000...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No veď dobre ale to by som zvládol zobrať úver, ale asi by som nezvládol uživiť to auto.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

samotny uver je dozď dobra vec ked to maš na krku tak 7 rokov...........rataj že v buducnosti by si kcel rodinu možno stavaš dom kupiť byt ,,,,,........to maš dalšy uver ciže tento na auto by som skorej bral podla možnosti čo najrychlejšie spratiť .....ciže zas by si mal velke splatky ..........alebo menšie splatky a uživýš aj auto ale splatka ti ostane na krku 10 rokov .....čo je dosť velke susto si to dať tak na dlho............lebo bohvie čo bude o 5 rokov...............

a ešte sa kcem spitať kedže si dosť mlady tak sa kcem spitať maš nejaky byt ??? alebo žiješ s rodičmi lebo pri takej pôžičke čo si kcel 500 000 budeš musieť nejaky domček zaručiť ................
popripade ak platiš niekde aj podnajom alebo stych 25 000 proste žiješ niekde a nie u rodičov tak potom to neni bohvie čo
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Žijem u mamy... Myslím že som zistil všetko čo som chcel... ešte si to nechám prejsť hlavou.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ZAXMAN: nauc sa pisat!!!!

ehm bushido... no tak to by bol aj tak obrovsky rozdiel presedlat na tolko koni..... prave dnes sa mi naskytla moznost soferovat mazdu rx7 350kw/ 507koni..... a naozaj ta sila je obrovska... zajtra sa do tej mazdy ide chalan davat motor 500kw/725koni malo by to byt zosuladene do dvoch tyzdnov a potom mam moznost previezt sa na tom aute... uz teraz sa obavam tej sily ale nencham si to ujst.....
auto robene na sutaze DRIFT ;) ked budete chciet mozem poskytnut aj foto
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ešteže ty vieš pisať :D :D ................
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

vy tu riesite uplne hluposti .. on chce obycajne auto a che poradit vy tu trepete o rodine a neviem este o com
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano ja viem ale pozri sa kedy som to pisal o akom case a to som lezal v posteli s notebookom na kolenach ....

patjo myslim ze si cital len par prispevkov a nie celu temu....
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

naco riesit kktiny kup si mas ostatne su tvoje sračky
Dzoni
Novice
Novice

Re: Ford Mustang Shelby GT500

Príspevok od používateľa Dzoni »

Prečital som si tu vaše komenty... GT 500 si silna masina... rozhodne nesuhlasim s niektorymi lebo GT500 ma uplne iny podvozok ako zakladny model mustangu ale aj tak by som si to auto nekupil.. 540 koni je strasne vela na nase cesty rozhodne nie... nehovorim ze sa zabijes alebo niekoho zabijes ale proste je to nebezpecne na nase cesty ( diery a tak dalej )... bezpecie na prvom mieste... Ak tuzis po amerike skusil by som poradit skor Dodge Challenger rocnik 2009+... niesu az tak drahe za 25 000 eur ho zezenies aj s dovozom.. NEHOVORIM O MODELY SRT... hovorim o zaklade... Soferoval som aj GT500 aj dodge ale dodge zvladnes a pokial nebudes prudko sliapat na plyn je ovladatelne.. pripajam link http://dodge-challenger.autobazar.eu/se ... 04665.html
Napísať odpoveď