Formular pridaj vydaj

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
jack817
Novice
Novice

Formular pridaj vydaj

Príspevok od používateľa jack817 »

Dobry den neviem ci mi viete pomoct ....................pomocou QR kodu ktori je na policke regalu sa mi nacita stranka kde bude mi pytat meno a heslo (to bude ulozene tabulke napr excel , acces atd)po zadany spravneho kodu my sa zobrazi veci ktore su na policku ....mozem bud vybrat alebo pridat polozky ..............pri vybrany polozky bude pytat pocet a meno (mena zamestnanovcov budu tiez ulozene v databaze ) pri pridany polozky bude tiez pytat pocet a cenu .....a automaticky sa ulozy do databaze tej police s tou QR kod()----------------------------ako si ja to predstavujem QR kod = 1 stranka =ktora ma tabulka pristup len cez heslo , v tej stanke je tabulka zo zoznamom veci kde sa da pridat alebo odobrat pri odobrany vytlaci protokol kde sa bude dat nahodit zamestnanec ktori tu vec prevezmal a nazov tej veci mozno aj obrazok tej veci .................... nieco jednoduche formou stranky vie mi niekto poradit ?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Formular pridaj vydaj

Príspevok od používateľa audiotrack »

a s čím poradiť? Systém si si vymyslel, tak otvor nejaký editor a naprogramuj si to. Nejako neviem čo konkrétne potrebuješ, lebo toto je veľmi všeobecné zadanie a nikto ti to nespraví len tak zadarmo od nuly. Buď sa spýtaj niečo konkrétne alebo ponúkni sumu
jack817
Novice
Novice

no tak davajte cenu ?

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2015, 16:54)
Alebo neexistuje niejaky kurz , kde by som sa to naucil alebo sa finacnu odmenu by ma to niekto nenaucil ?

//autoeditácia príspevku (27 Apr 2015, 16:57)
lebo jedine kde s mojimi programatorskymi schopnastami som dosiel je ten diagram :)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

tak ukaz ten diagram. snad kreslis lepsie ako pises .. mozno to aj trochu objasní, co vlastne chces, lebo z toho prveho prispevku som to uplne nepobral a to som to cital 3x.

ako prvy kurz by som ti odporucil gramatiku. aj while a whyle je rozdiel.

no a dalej uz je to na tebe .. ak mas cas a chces sa uberat tym smerom, urcite sa nauc programovat. ak nie, zaplat si to. simple as that.

kedze to chces mat formou stranky, budes potrebovat hosting (~5 EUR mesacne), bolo by fajn mat aj domenu (*.sk - ~12 EUR rocne) + v pripade programatora aj jeho vyplata (150 EUR+), alebo si proste najdi nejakeho studaka co ti to spravi za menej
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

HERO, ak som správne pochopil ten systém, tých 150+ je študentská cena :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

sak ja som student. sice iba oficialne, ale som, takze mozno mam tie ceny nastavene este inak :) .. a co ja viem, toto vyzera byt vec na par hodin aj s obedom. 150 pre nejakeho freelancera, ved preco nie. zas ho nemusime strasit astronomickymi ciastkami ;)
jack817
Novice
Novice

Hosting a domenu mam ....prepacte sa moj pisomny prejav som dysgrafik to neznamena ze mam menej iq aspon podla testov nie .... kde by som sa mohol naucit programovat alebo mam zacat uplne od pascala ...mozno niejake zaklady mam pretoze robim si cisco ale ten je zamerany len na siet , mam skoncenu graficku skolu , teraz dokoncujem mechanik pc sieti , plus gymnazium zamerane na Matematiku ale gymnazium som kaslal na informatiku ....mam dokonca nedokoncene vysoke 2 ...do 2 rocnika som presiel na tuke tam som skoncil na elektrotechinke .....a potom druha na bola vysoka bola sport a rekreacia tam som skoncil na anatomie .....................no ideme na to od zaciatku

1.qr kod generovanie - stiahnute programu - problem vyrieseni
2.qr kod necitanie - stiahnutie programu na nacitanie - problem vyrieseni
3.vyzadanie prihlasovania - to by som mohol urobit cez wysiwyg web builder 10 tam to do cela lahko urobi tu databazu z prihlasovanim .....................-ciastocne vyresene
4. tabulku ktoru by nacitalo to by som aj zvladol
5. to je moj problem prakticky sa chcem spytat akym prikazom alebo html jazykom si zapisem udaje do tabulky ? a akym udajem vymazem s tabulky .............ten 5 bod nejak neviem to najst ani na webe ......

Inak dakujem za komentare na moj problem velmi si to vazim ....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

html ziadnym. html nie je programovaci jazyk, sice html5 ma nejake provizie pre dynamicky obsah, ale toto sa riesi server-side jazykmi vacsinou, php. teoreticky javascript. Pripadne to mozes spravit ako java webapp na nejakom tomcate, ale to je kus privela na tvoje potreby, asi ako ist tatrovkou po 2 mesky cementu.
jack817
Novice
Novice

prakticky mozem ist aj cez phpMYadmin ale tom programe som este nerobil je prakticky mozne cez neho ist ?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

cez phpMyAdmin neurobis nic, to je len administracna konzola na MySQL napisana v PHP :D
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

jack, napíš mi do správy, koľko si ochotný do toho dať a možno sa dohodneme.

// podľa toho prvého popisu som si to predstavoval zložitejšie
jack817
Novice
Novice

neviem ako idu cenove poziadavky , tak mi napiste sumu do spravy aby som mal prehlad .............
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja si myslím, že to nie je nič zložité a za jedno popoludnie sa to dá spraviť. Sumu 150€ by som akceptoval aj ja, len bohužial nemám čas. Skôr ako budúci víkend by som sa k tomu nedostal
Napísať odpoveď