Forpsi.com + hľadám hosting!!!!
-
.::Dallas::.
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Forpsi.com + hľadám hosting!!!!
Chcel by som si objednať web hosting ten najmenši čiže Pidi hosting. A chcel by som sa spýtať či sa to oplati .A či hlavne ma niekto skusenosti s tou firmou?.thx
A nepoznáte niejaké ine firmy čo ponukaju lacne hostingy?
A nepoznáte niejaké ine firmy čo ponukaju lacne hostingy?
-
hojko
Site Admin
http://www.google.com/search?hl=sk&q=ho ... forpsi&lr=
Skusenost s hostingom nemam, ale cital som na nich dost vela neprijaznivych veci a porovnavali ich s pipni.cz a banan.cz... Mam u nich len par domen a admin panel je vyborny, aj na online chate dokazali vzdy povedat co a ako. Radsej precitaj diskusie na nete ohladom ich hostingov.
Podla toho co citam na webe, tak Pidi balik je cisto len pre HTML stranky, takze ziadna moznost ASP alebo PHP. Nieco podobne navyse s podporou PHP na rovnaku cenu najdes aj tu: exohosting.sk
Skusenost s hostingom nemam, ale cital som na nich dost vela neprijaznivych veci a porovnavali ich s pipni.cz a banan.cz... Mam u nich len par domen a admin panel je vyborny, aj na online chate dokazali vzdy povedat co a ako. Radsej precitaj diskusie na nete ohladom ich hostingov.
Podla toho co citam na webe, tak Pidi balik je cisto len pre HTML stranky, takze ziadna moznost ASP alebo PHP. Nieco podobne navyse s podporou PHP na rovnaku cenu najdes aj tu: exohosting.sk
-
Medium Expert
a čo by ste pvoedali na tento cenik http://extremecomp.sk/index.php?id=8
-
Medium Expert
A dá sa spraviť taka jedna vec , že ja by som si kupil domenu napriklad. www.nič.sk , a niekdwe na freehostinu by som si dal hosting a dalo ybsa ho potom presmerovať na moju domenu take niečo sa dá spraviť??
-
Medium Expert
od forpsi ruky prec! kazdy kto s tym ma skusenosti od toho utiekol co najdalej. je to katastrofa. tak isto aj pipni. mal som u nic virtual server. bol sice free, ale dostupnost bola tak mozno 10% (!) a to si nerobim srandu. tak 2 hodky denne to slo a nakoniec mi zrusili ucet bez akehokolvek varovania (!) a to som mal slabucky traffic a nic nelegalne. jedine teamspeak server a CS steam server a to bolo vsetko. takze urcite ruky prec. jaj mam dobre skusenosti s domains.sk zatial ziadne problemy. jedine co sa mi zda nefer je, ked si kupis najlascnejsi hosting, tak podporuje php a nemas DB. to nie je problem, ale to, ze prikaz mysql_connect je zablokovany ma dorazilo. ani na inu DB sa neda pripojit. ani na uplne inom serveri. no ale inak je to v pohode. garantuju 100% dostupnost (!)
-
hojko
Site Admin
turtlak69: Domains.sk a ich dalsich sto stranok kde ponukaju hosting je bordel. Viac na: http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php? ... 814&page=0
banan???lolhojko napísal:Skus zohnat sponzorovany hosting u banan.cz, websupport.sk alebo sa pozri na freeserver.sk.
btw dajte ruky prec aj od www.10gb.sk - su to banani
preco nie banan??dajte do googla banan.cz
O to prekodovanie až tak nešlo...ak to museli urobit,pre niečo to urobili.Ale išlo o to že nespravili navod na väčššinu opensource ako tam nastavit kódovanie,neinformovali ludi emailom tyzden pred tým ako to spravili...ale jednoducho zmenili kódovanie,človek sa to mohol dozvediet až na ich diskusnom fore (aj to po 10tom radovanovom premazani prispevkov ktore su mu neni po vôli)...a najlepsie na tom bolo že radovan si robil srandu zo zákaznikov "jen neumíte programovat,keby boli scripty napísané dobre tak nemáte problém"