Fotenie akcií

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DR8PruBr
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Fotenie akcií

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Fotí tu niekto nejaké akcie (party, disco, rodinné oslavy, nie svadby). Koľko beriete za večer fotenia?! Alebo aké ceny sa pohybujú? Na svadbe to ide o 160 a viac, takéto akcie počítam, že menej, len koľko?!
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Fotenie akcií

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Si z lacneho kraja...160 za svadbu je pomerne malo, ked ma niekto kvalitnu techniku, pripadne svoj atelier tak si myslim, ze svadbu by pod 500e nesiel fotit...zalezi od lokality tiez.
DR8PruBr
Star
Star

Príspevok od používateľa DR8PruBr »

Lub0$ > Lokalita východ. Hovorím, enjde mi o svadby, viac-menej amatérska technika (zrkadlovka, ext. blesk + svetelný objektív) a potom nejaký retuš a poprípade doostrovanie fotografií. Koľko si vypýtať? Je to v podstate "dedinský" podnik, ale ľudia tam chodia z KE, PO, HE, teda dosť veľká časť východného slovenska to navštevuje. Za noc cca 1200 ľudí tam je na parkete... Hm?!
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ak som spravne pochopil, ides fotit diskoteku a chces aby ti za to zaplatili? Poznam chalana co to robil a sekol s tym, majitel mu neplatil, mal akurat zdarma odvoz, vstup a konzumne. Chodil po parkete s fotakom sem tam nieco nafotil, doma dal na to svoj podpis a poslal to administratorovi na web. To bola jeho praca. Jeden z bonusov tejto prace bol pre nho nevidany zaujem dievcat o jeho osobu :)
Co sa tyka ceny to by si mal hovorit s clovekom pre ktoreho budes pracovat, zalezi to na tvojich skusenostiach a technike. No ako pises ide o dedinsku zabavu tak by som od toho necakal vela.
Svadby to je ina kapitola tam su ceny ovela vyssie ako pri nejakych discotekach, pretoze ak sa ti posere technika na dedinskej zabave tak ti mozno vynadaju ale ak sa ti posere technika na svadbe mas velky pruser, tam musis byt na 100% vybaveny a pocitat aj s necakanymi situaciami. Poznam niekolko fotografov a ich ceny zacinaju niekde na 250€ bez atelieru, cisto fotenie. Ceny su rozne v zavislosti od toho ci je to fotenie vonku, dnu, od pocasia, dlzky fotenia, vzdialenosti od ich sidla, to ci im das na svadbe najest, napit atd...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Co som sa rozpraval s jednym clovekom, ktory sa tomu venuje a foti svadby a podobne udalosti, tak cena sa pohybuje okolo 300-500 eur. Po foteni fotky spracuje, napali par kusov DVD s tymi najlepsimi zabermi, napali par DVD zo vsetkymi zabermi (nepodarene a rozmazane vymaze) a odovzda.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

hojko napísal:Co som sa rozpraval s jednym clovekom, ktory sa tomu venuje a foti svadby a podobne udalosti, tak cena sa pohybuje okolo 300-500 eur. Po foteni fotky spracuje, napali par kusov DVD s tymi najlepsimi zabermi, napali par DVD zo vsetkymi zabermi (nepodarene a rozmazane vymaze) a odovzda.
No hej, klasika, ale nejedna sa o dedinksu zabavu, kde sa aj mixazny pult poziciava od susednej dediny alebno od niekoho z mesta :D A hej svadby tolko stoja, tiez si myslim, ze cena zalezi od toho ako sa dane fotky maju pouzit, ci idu na stranku klubu, alebo ci len tak pre ludi, ktory sa chceli sfotit atd.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pofotit par fotiek z diskoteky by som dal spravit kamaratovi, kde by dostal do ruk kompakt nastaveny na automatiku, na zaciatku by nafotil 50 fotiek, potom by na ucet podniku dostal 3 poldeci, o hodinu by siel pofotit dalsiu seriu, potom by sa vratil na dalsie poldeci, o dve hodiny by spravil dalsie zabery, vratil by sa nieco vypit, zase by nieco pofotil, poldeci, zase par fotiek, odovzdal by fotak, dopil posledny poharik, dostal by taxik zaplateny na ucet podniku a je to. Ako fotky z beznej disco to plne postaci, ved ked su tam diskoteky 3x tyzdenne, tak kto ma platit draheho fotografa??? :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Svadby sú tak za 500 EUR, parhodinové akcie mi fotia za cca 150-200 EUR.
PA3Ck
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PA3Ck »

2 húdobné portáli čo poznám ktoré sa zaoberajú Fotoreportamy z akcií.
tu
http://www.ilovemusic.sk/clanky/rad-fot ... li-na-webe
alebo
http://websound.eu/online/
a ešte pokec live
http://pokeclive.azet.sk/
Napísať odpoveď