zdravim,
chcel by som sa opytat na vase skusenosti s fotenim L7 za sera alebo tmy...cez den robi fotky celkom ok ale za sera nevidim absolutne nic (o tme uz ani nehovorim)...kamarat ma V3(myslim ze to ma rovnaky fotak) a jemu v tych istych podmienkach robi normalne fotky...je to na reklamaciu alebo to je pre L7 klasika...?
neviem sice ci L7 ma nocny rezim ale ak ano tak ho skus zapnut a ked ani potom na display nic neuvidis tak by som to videl na reklamacia (ale zase z mobilom v tme vela neodfotis proste ked mas uplne cierny display tak to nie je dobre ale ked je to take ze tam vidis pohyb a sum tak to robia aj ine telefony)
no pokial viem tak nocny rezim nema ale fakt je to asi na reklamaciu lebo na displeji fakt skoro nic nevidno ked je sero...a na inych mobiloch to ide v poho za takych podmienok...
Kedy si ludia konecne uvedomite, ze fotak v mobile je na 2 veci? mozes tam mat aj 10 mpix snimac, ale ked budes mat nahouno optiku tak si domysli ako tie fotky budu vyzerat. Na reklamacnom ta akurat tak vysmeju. Za sera a v tme maju problem fotit aj normalne (low-end, mainstream) fotaky.
ja nehovorim o "normalnych" fotkach a nic moc od fotaku na mobile ani necakam ale ked vidim ze kamosovi to foti "normalne" tak si myslim ze aj mne by to mohlo...
Mrost napísal:ja nehovorim o "normalnych" fotkach a nic moc od fotaku na mobile ani necakam ale ked vidim ze kamosovi to foti "normalne" tak si myslim ze aj mne by to mohlo...
z prveho prispevku usudzujem ze kamarat ma V3. predpokladam ze ju mas z orangu tak chod si dat prepalit fw vramci zaruky len nepovedz ako dovod ze ti L7 vytvara zle fotky za sera povedz napr. ze ti fon mrzne
ano kamos ma V3 ale ono to ma ten isty fotak...a hociaky iny mobil (dokonca aj moja stara T630) foti za takych podmienok celkom v poho..len moj nie
a myslis ze zmena fw by pomohla?
LUDIA LUDIA KLUD ja mam L7-micku a mal som podobny problem ... ten telefon ma aj nocny rezim a to ze ti nejde za sera fotenie tak to treba dat expoziciu +2 a pri foteni dat nastavenie obrazkov a nastavit svetelne podmienky na zamracene alebo na noc a ide vsetko v pohode ... a zmier sa z tym ze to nemas profi digitalnu zrkadlovku a ze ti to nemude fotit za uplnej tmy je to predsa len mobil ktory ma sluzit hlavne na telefonovanie a SMS a ostatne funkcie su len dodatky ktore spriemnuju telefonovanie pripadne ti niekedy poskytne zabavu ked sa nudis ... aj ked niektore mobily pomaly (rychlo) ale isto nahradzaju mp3 prehravace a fotaky ... Motorola SLVR L7 k nim asi nepatri
uz to ide...samotna expozicia velmi nepomoze ale zmena podmienok na noc or zamracene ano...vsetko ide ako ma...(ja som si to nevsimol ze sa to da zmenit)...no a to ze to neni prof.zrdkadlovka s tym pocitam
dik za radu