Zdravim, nevie niekto ako z fotiek vo Vegase vytvorit video?
Aby bola jedna fotka ako jeden frame / stale mi to otvara fotku ako klip o dlzke 4 sekundy/
Fotky a video vo Vegase
Re: Fotky a video vo Vegase
No tvorbu videa z fotiek ti netreba Sony Vegas. Stačí ti movie maker. 
-
tuto ho chcem_D
Expert
- Kontaktovať používateľa:
vsak 4 sekundy na fotku sa mi zda idealne, popripadne to mozes skratit na kolko potrebujes, ale nechapem naco ti je fotka o dlzke jedneho frame-u, ved to ani nezachytis okom, tak rychlo to preblikne
Nafotil som nocnu oblohu . Formou videa by som chcel demonstrovat otacanie zeme . Fotil som kazdych 30sek celu noc, cize za hodinu mam 120 snimkov x 8 hodin to je asi 1000 fotiek. Skusal som to robit manualne na zopar fotkach, cize zrychlit to 4x potom spravit video a to potom zrychlit 4x a znova video a zase zrychlit 4x a este raz . Cize dat sa to da, ale je to strasne zdlhave a pracne /nehovoriac o tom, ze sa stale robi rekompresia videa/.Neviem si predstavit robit to s 1000 fotkami niekolko krat.
Nejaky soft - myslim Ulead media studio, umoznoval zvolit dlzku trvania fotky od 1frame az po niekolko sek., ale potreboval by som to vediet urobit vo VEGASE.
Nejaky soft - myslim Ulead media studio, umoznoval zvolit dlzku trvania fotky od 1frame az po niekolko sek., ale potreboval by som to vediet urobit vo VEGASE.
Skús ten Movie Maker. Stiahni si a nainštaluj Windows Live Movie Maker. Tam si naimportuj fotky (ak ti to pôjde, tak všetky naraz, ak nie tak po častiach).
Potom klikni na upraviť a zvoľ si trvanie jednej snímky (rozsah 0,03s - 86400s). následne si video v náhľade prehraj a ak ti rýchlosť zobrazenia snímkov vyhovuje, tak ho ulož.
Video môžeš uložiť: HD 1080p_7,98Mb/s, HD 720p_6,03 Mb/s, 480p_2,99 Mb/s atď. do wmv.
Sony Vegas nemám, takže ako to v ňom robiť ti neporadím.
Keď to video urobíš a niekde ho budeš publikovať, tak postni sem odkaz, nech sa na to môžme pozrieť. Vyzerá to zaujímavo.
Potom klikni na upraviť a zvoľ si trvanie jednej snímky (rozsah 0,03s - 86400s). následne si video v náhľade prehraj a ak ti rýchlosť zobrazenia snímkov vyhovuje, tak ho ulož.
Video môžeš uložiť: HD 1080p_7,98Mb/s, HD 720p_6,03 Mb/s, 480p_2,99 Mb/s atď. do wmv.
Sony Vegas nemám, takže ako to v ňom robiť ti neporadím.
Keď to video urobíš a niekde ho budeš publikovať, tak postni sem odkaz, nech sa na to môžme pozrieť. Vyzerá to zaujímavo.
Skusim ten Movie maker a zatial si pozrite, ako by to malo vyzerat:
-
tuto ho chcem_D
Expert
- Kontaktovať používateľa:
tu je celkom dobry navod na Vegas, mozno to tam najdes