Nuž túto galériu asi nikde nestiahneš je robená na mieru. a dosť ma pobavila predstava, že by si chcel niekde stiahnuť práve túto galériu. Na vyrobenie vlastnej (nechcem podceňovať) galérie, ktorá je na takejto úrovni nemáš vedomosti a skúsenosti (nepoznam ta ale podľa tvojej otázky som ta usúdil). Ale na webe (google) nájdeš niekoľko free galérií aj keď zrejme nebudú práve typu carousel menu alebo CoolIris. Skús napísať freeflash foto galeries alebo niečo podobné. (on chcel niekde na nete stiahnuť Stašov album )
zle som položil otázku, skôr som mal na mysli program v ktorom sa to dá spraviť ako presne tú galeriu. Viem, že je presne robená na mieru a nie som začiatočnýk v tvorbe webu, ok. chcel som len vedieť, či sa to nedá spraviť v lightroome alebo niečom podobnom, a pokial ide o tie free galerie, pozeral som. aj som ich už používal, len presne túto galériu si odomna vyžiadal jeden chlapík, chcel vedieť či by som mu to presne takto mohol spraviť, osbne s flasom a podonými vecami nemam extra skúsenosti a ani ma to velmi nebavi, radsej sa prehrabávam v php kóde a podobných veciach.
A inak díky za odpoveď
Adobe Flash CS5 (to je najnovší), ak sa ti podarí tak môžeš použiť aj verzie: Macromedia Flash 8, Adobe Flash CS3, Adobe Flash CS4.
Verziám ako napr. Macromedia Flash MX 2004, Macromedia Flash MX, Macromedia Flash 5 sa vyhni lebo v tom v dnešnej dobe nespravíš nič.
btw: Táto konkrétna Galéria, ktorú si dal ako ukážku je robená cez Adobe Flex Builder CS4, programovací jazyk ActionScript 3.0 (je to, to isté ako Flash, len to nemá "grafické prostredie")