na akom mode si fotil? pretoze to nemuselo byt sposobene bgklm16 napísal:Ja pouzivam Meike (tiez cez ebay) a zatial ma zradil len raz (po stlaceni spuste necvakol a ja som prisiel o dobry zaber)
Ale pri mojom foteni (400 fotiek za vikend) mi jedno zlyhanie nevadi.... (klop klop)
Fotografia - novinky, technika, diskusia
Re: Fotografia - novinky, technika, diskusia
Hm, to uz mi vhodnejsi pride http://www.sysnet.sk/manfrotto-foto-kit ... va-496rc2/Francek napísal:Co hovorite na tento stativ: http://velbon.cz/produkty-detail.php?id=85&k=2 ...pripadne tento: http://velbon.cz/produkty-detail.php?id=10&k=2
pouzitie pre zrkadlovku, aj tazsie skla.
francek: prečo vyhľadávaš statívy s video hlavami? - to čo ti poslal koci je celkom fajn
Nemá tu niekto Canon 70-200mm f4 USM na cropnutom senzore? nejaké názory? spokojnosť alebo?
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Ja ho mam na 60D, za tie peniaze luxusne sklo. Ostrost od f4 vynikajuca, super ostrenie, vaha, velkost, FTM. Hodne sa hovori a pise ze je lepsie si priplatit za IS verziu f4. Je ostrejsia a lepsia, ale aj drahsia.iWin napísal:Nemá tu niekto Canon 70-200mm f4 USM na cropnutom senzore? nejaké názory? spokojnosť alebo?
-
Francek
Star
Pracoval som s hlavou, aka je na tych velbonoch, a je to parada. A pokial viem, tak bezne sa na tom foti. Neviem preco by nemohla byt vhodna na fotenie.
S gulovou hlavou nemam skusenost, tak neviem posudit.
Mimochodom, Sherpa 600R sa da kupit za 80€, myslim ze je to rozdiel
S gulovou hlavou nemam skusenost, tak neviem posudit.
Mimochodom, Sherpa 600R sa da kupit za 80€, myslim ze je to rozdiel
Co sa variability nastavenia stativu a hlavy tyka, tak Manfrotto 190XPROB, mas takmer bez obmedzeni. Plus prevedenie stativu je na urovni takej, ze ho mozno budu moct pouzivat aj tvoje vnucata - nieco to vydrzi. 1000 slov je malo, treba skusit jednu aj druhu moznost a rozhodnut sa podla toho.
btw - samotna videohlava ma velke obmedzenia, pokial nefotis cisto iba horizontalne, alebo vertikalne. A to nehovorim o obycajnom prekomponovani zaberu z horizontalnej na vertikalnu polohu.
btw - samotna videohlava ma velke obmedzenia, pokial nefotis cisto iba horizontalne, alebo vertikalne. A to nehovorim o obycajnom prekomponovani zaberu z horizontalnej na vertikalnu polohu.
je jasne ze je lepsia ale stoji skoro raz tolko ak sa nemylim... takze to je pre mna bohuzial nerealnemasterdead napísal: Ja ho mam na 60D, za tie peniaze luxusne sklo. Ostrost od f4 vynikajuca, super ostrenie, vaha, velkost, FTM. Hodne sa hovori a pise ze je lepsie si priplatit za IS verziu f4. Je ostrejsia a lepsia, ale aj drahsia.
-
masterdead
SysAdmin
Jeho kupou nic nepokazis. Troska moze zamrziet chybajuce utesnenie kedze sa jedna uz o L sklo, ale ak nefotis v dazdi tak to mozes ozeliet. Treba si teda pri kupe hned pozriet sustavu sosoviek ci na nich nie je prach ak ju ides kupovat z ruky.iWin napísal:
je jasne ze je lepsia ale stoji skoro raz tolko ak sa nemylim... takze to je pre mna bohuzial nerealneKaždopádne thanks za názor
Nie, idem kupovať na 99% nový a viem ze tam chyba to utesnenie... ale nemyslím si, že by to malo nejaký význam pretože ak sa nemýlim ak môj 600d nie je waterproof... alebo? 
-
Francek
Star
A co hovorite na tento, ked vravite ze gulova hlava je lepsia? http://velbon.cz/produkty-detail.php?id=86&k=2
-
klm16
Medium Professional
iWin napísal:Nemá tu niekto Canon 70-200mm f4 USM na cropnutom senzore? nejaké názory? spokojnosť alebo?
ja ho mam na 1000d je to moje najlepsie sklo pri low end technike
som tak browsoval trocha a narazil som na tohto typka http://www.digihelion.com/ nemohol som odtrhnut oci od je fotiek, velmi ma zaujal, hadzem mozno ako inspiraciu alebo ako namet na diskusiu (mozno to neje spravna tema ale lepsiu som nenasiel
)
brainwirm: Neviem mne sa tie fotky nejak extra nepáčia neviem prečo.
iWin: 70-200mm f4 L je super sklo za tú cenu je to najlepší tele v tej cene myslím podľa toho čo viem.
iWin: 70-200mm f4 L je super sklo za tú cenu je to najlepší tele v tej cene myslím podľa toho čo viem.
niektoré patria aj kolegom predpokladám? 
Predpokladám že tie s tým červeným popruhom a bielymi objektívmi partia kolegom
.
Fotene dnes? pred Schôdzou NR?
Fotene dnes? pred Schôdzou NR?
-
klm16
Medium Professional
Polo-X napísal:
na akom mode si fotil? pretoze to nemuselo byt sposobene bg
ako 90% mojich zaberov mod M resp. AV
na av priority sa to moze a stava sa to
na M by sa to stat podla nastavenia nemalo
takze to nemusi byt chybou bg
na M by sa to stat podla nastavenia nemalo
takze to nemusi byt chybou bg
-
chlapec10
Addict
nie... vsetky mojeiWin napísal:niektoré patria aj kolegom predpokladám?
paradoxne nie, sluzobnu techniku mam canon... sukromnu nikon, moj je ten 1d v rohu...
a ano, pocas schodze v parlamente
jedna dnesna fotka http://img.cas.sk/img/4/full/1041158_.jpg