jackb: Mohol by si mi prosimta poslat HPIM4924s.jpg foto v plnom rozliseni? Velmi by som sa potesil strasne sa mi ta fotka paci.
[je to ta panorama z Mostaru]
Júlový spln.. niekoľko dní pred splnom bola pekná čistá obloha, avšak akurát v čase splnu oblohu zakryl nejaký opar.. čičo. No možno vďaka jemným obláčikom vznikol okolo mesiaca zaujímavý efekt.. akoby mesačná korona..
A áno.. je to úplne obyčajná fotka, ktorú môže hocikto spraviť, stačí sa v noci vykloniť z okna.. akurát je tu navyše nejaký mesiac.
ten tvoj mesiac je fajn...moj nie je taky ziarivy a umelo som mu farbu pridavat nechcel. ale tak aspon je na nom dobre vidiet krateri a kvalitou nic moc kedze to bolo fotene s batohom na chrbte a v ruke takze to sem ani davat nejdem ale dik ze ma tvoja fotka donutila aby som konecne spracoval aj tu svoju.
a pridam par fotiek z Prievidze
Prílohy
Pomník padlým v SNP na Námesti slobody vytvoreny začiatkom 50. rokov 20. storočia.
Rímskokatolícky kostol Nanebovzatia Panny Márie - "Mariánsky kostol" Neskororománsky kostol postavený okolo r. 1260 na mieste hradiska na Mariánskom vŕšku.
Heh, nedá mi to, ale tá fotka s čajkou čo je otočená tým miestom kde chrbát stráca svoje čestné meno je smiešna...
Páči sa mi to s tým autom, ja som tak odfotil mojich priateľov
begbeee napísal:Heh, nedá mi to, ale tá fotka s čajkou čo je otočená tým miestom kde chrbát stráca svoje čestné meno je smiešna...
Páči sa mi to s tým autom, ja som tak odfotil mojich priateľov
Ael sranda je v tom, ze ekd som ju chcel odfotit z predu, otocila sa zase zadkom, a tak som sa otacal jak .l. a tak som ju odfotil zozadu
S tym datumom to bolo fotene inym fotakom kt nebol moj.. Tak som to radsej neprestavoval.Mohlo to byt viac ostre.. tak to vyslo no, musim sa este snazit