Fotografia - vaše fotky
Re: Fotografia - vaše fotky
Pekne, ale mne tam nieco vadi. Mozno prilis tmave pozadie a cervena farba auta, neviem. Nemas fotky toho Mustangu niekde pri peknom slnecnom dni?
Aj mne vadí, že to auto neprirodzene svieti. Vôbec tam nezapadá.
Veru. Skor si ho viem predstavit niekde pocas krasneho slnecneho dna pri plazi, v uliciach velkomesta alebo pri dakej starej fabrike vedla hangarov. Ved uz to auto samo o sebe je krasne, avsak tu mi vadia tmave garaze v pozadi.
Hmmm, o to mi aj tak trošku išlo, aby tam bol kontrast a auto vystupovalo z pozadia. Plus je nasviete lampami z garáže. A bolo čerstvo umyté 
Ale beriem to a pozrel som sa do Lightroomu ako tam sú nastavené lokálne úpravy a expozícia auta sa pohybuje len od 0,20 do 0,40 a trošku saturacie. Expozícia celej fotky je cca. -0,45. Takže možno to robí ta nočná garáž a na svietenie auta.
Jedine dve fotky ktoré som našiel fotene na mobil
Ale beriem to a pozrel som sa do Lightroomu ako tam sú nastavené lokálne úpravy a expozícia auta sa pohybuje len od 0,20 do 0,40 a trošku saturacie. Expozícia celej fotky je cca. -0,45. Takže možno to robí ta nočná garáž a na svietenie auta.
Jedine dve fotky ktoré som našiel fotene na mobil
Mne sa to veľmi páči.
Mám rád vysoko kontrastné foto.
Mám rád vysoko kontrastné foto.
To troška iné sfarbenie je OK? A to zelené svetielko naľavo hore je čo? 
Mobil Redmi Note 10 5G.
Mobil Redmi Note 10 5G.
myslim, ze zapnuty fotak, podobne sa to deje aj pri zapnutom mikrofone, aspon teda na mojom Samsungu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Podla mna su tie farby zle, velmi zle. Ale to bude najma tym, ze je zatiahnuta obloha.
-
starysomar
Hardcore addict
Keby len farby... Celý obrázok je divný.
-
hojko
Site Admin
Fglx: Ked som si pozrel tie tvoje fotky, tak mam pocit, ze z 10 fotiek je tak 7-8 fotiek rozostrenych. Alebo sa mi to len zda???
Ono to obcas zaostri na nieco co nechces, hlavne ked je mobil vopchaty v trave
Budem musiet lepsie tukat prstom na to, co chem ostrit, aj ked to obcas nejde.
-
hojko
Site Admin
Vzhladom na to, ze von lahko pofukuje, tak to tazko zaostris. Ja to preto robim tak, ze radsej odfotim 5x to iste a dufam, ze aspon jedna fotka bude zaostrena, nez mam odfotit len jednu fotku a aj to rozostrenu. To len taka mala rada.
Tak vážne, aby som to fotil 5x to neberiem
Ale dik za radu.
Mne sa inak paci aj ta rozostrenost, je to take netuctove nezaostrovať na to podstatné
Mne sa inak paci aj ta rozostrenost, je to take netuctove nezaostrovať na to podstatné
-
starysomar
Hardcore addict
Pre radosť stačí a veď dve sú ostré tam, kde majú byť 
bez postprocesingu