Raz sa správa ako keby vôbec o mňa nemala záujem, ani o mňa nezakopne keď sme spolu. Inokedy mi vie fakt pekne prejaviť svoju pozornosť. Ale myslím si, že pozornosti by som si od nej zaslúžil viacej
Frajerkine divné nálady
Re: Frajerkine divné nálady
No práveže reál, ak by to tak bolo iba na nete tak na to kašlem lebo to je nepodstatné.
Raz sa správa ako keby vôbec o mňa nemala záujem, ani o mňa nezakopne keď sme spolu. Inokedy mi vie fakt pekne prejaviť svoju pozornosť. Ale myslím si, že pozornosti by som si od nej zaslúžil viacej
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
uz som pisal, ze viem zhruba o co tu ide...a cim viac pises, tym viac sa tam vidim, tak ze to bude globalny problem...
ako tu pisal niekto iny, skus teda tie 1 - 3 mesiace vydrzat...aj ked si viem predstavit ako ta to ubija
...no s tym nic nespravis
a skus sa zamysliet a pouvazuj...naozaj ta lubi?
ako tu pisal niekto iny, skus teda tie 1 - 3 mesiace vydrzat...aj ked si viem predstavit ako ta to ubija
a skus sa zamysliet a pouvazuj...naozaj ta lubi?
-
Peter_Retep
VIP
ale lubi ho, tieto zmeny nalad su prirodzeny cyklus podobne ako menstruacia, chlape len sa nenervuj to prejde uzivaj si leta a vody
Mozno nas nieco trapi,mozno prave prechadzame najhorsou a najbolestnejsou etapou v dejinach nasho zivota ked do toho pride laska,mozno len nezrela hlupana,kto sa ma v nas vyznat