Freeboard

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Freeboard

Príspevok od používateľa jackb »

v podstate ide o snowboard s kolieskami. Narozdiel od skateboardu ma koliesok 6 a tym padom by sa jazda na nom mala podobat viac na snowbarding. So snowboardom ma freeboard spolocne aj to, ze sa na nich pouziva viazanie.
Chcel by som vediet ci ste sa s tym na Slovensku stretli, kde a za kolko € sa da doska s viazkom kupit, vase nazory a podobne. :wink:
Objavil som cesku 3boradersku stranku, ale vyzera byt este vo vystavbe a aj ked tvrdia ze shipuju na Slovensko ceny v € uvedene nemaju a aj ich fora o 3boardovych lokalitach u nas vlastne niesu a obsahuju vela gramatickych chyb...
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Freeboard so 6-timi kolieskami a viazanim? Tak to som este nevidel :D
jackb
Redeemer
Redeemer

http://freebordobchod.cz/
ked si to nevidel, tak si nemal ani pisat... omg :roll:
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

neviem.. nejako s ami nezda, ze hento male koliesko by ti dalo nejaku specialnu volnost .. mna by skor lakal ten skateboard s velkymi kolesami..s ktorym jazdis aj v terene a tak..to by ma uputalo urcite viac..aj si s tym urcite viac zabavy uzijes..akurat neviem ako sa to vola

uz som to nasiel vola sa to mountainboardy .. btw.. stranka kde by si mohol najst aj tvoje freeboardy http://www.longboard.sk/index.htm
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

este som sa s tym nikde nestretol a pride mi to ako mensi vymysel, ako si pisal ma to koliesok 6 ale tie 2 su tam IMHO navyse, ked su pod doskou medzi tymi dvoma.... cize keby ich odmontujes nic sa nestane... si myslim... mal by si sa racej venovat skate-u...
nevidim v tom sebemensi rozdiel ale mozno keby skusim zmenim nazor :wink:

inac si mi pripomenul nieco podobneho... ked bol moj tatino v amerike rozpraval mi ze tam videl v san franciscu nejake particky chalanov ako jazdili na niecom podobnom ako skate, len to bolo o cosi ine... pokukal obbchody a nasiel to tam dakde, dokonca mi to doniesol aj domov :D
je to celkom sranda, vola sa to caster-board, narozdiel od skate ma kolieska len 2 a v strede je otocny, staci jeden jediny odraz od zeme a pomocou rybickoviteho pohybu sa da donekonecna jazdit, az dokedy nebolia nohy :wink:
kdo si to stale nevie predstavit tak tuna...
jackb
Redeemer
Redeemer

no ja by som chcel nieco ako nahradu snb na leto, kedze vdaka v skole som mal cas len na jeden vikend na snehu... podla toho co sa hovori o 3boarde by to malo byt to co hladam.
vdaka tym "zbytocnym" kolieskam by sa malo dat robit nieco take ako hranenie
// na mMountainboarde sa tiez da jazdit ako na snb, alebo je to len proste na to aby sa clovek spustil strmhlav z kopca? :)
Napísať odpoveď