FTP alebo Sietovy Disk?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...

Mate doma Vlastny

FTP
3
19%
NAS
2
13%
PrintSERver
0
Žiadne hlasovania
Media Player (externy box na HDD + Player in 1 )
1
6%
ani jedno neviem na čo to je
10
63%

Celkom hlasov: 16

c-ice
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

FTP alebo Sietovy Disk?

Príspevok od používateľa c-ice »

chystam sa kupit tento smerovač a externy disk ktory chcem mat samozrejme zdielany a tu prichadza moja dilema kupit si
1. "disk"+ "externy box USB+LAN" (nepaci sa mi rychlost siete chcelo by to Gigač)

2. disk + "externy box sata+USB" (neviem čo to bude robit v konečnom dôsledku)

ide tu o to aby to bolo pohodlne a kompaktne riešenie keď že som ešte nemal čest mat vlastny ftp server doma a pracoval som snim iba cez net tak neviem či sa da spravit tak aby sa v kompe spraval ako dalsi disk ... alebo ci sa ten sietovy sa tak bude spravat ... prosto chcem počut nazor aj inych najlepsie takch čo maju stym skusenost a tento problem riešili aj sami...

Myslym že pri tom routri nieje o čom ma všetko... ale či využit to USB na pripojenie ext Disku aby to fungovalo ako FTP alebo disk co sa da pripojit do siete ... čo? :roll: cenovy rozdiel je asi 500SK medzi tymi externymi boxmi ..

//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2008, 16:07 )
tak asi nikto nič dpc nervy
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

D-link DNS-313 + nejaky disk. Pouzivam to ako ulozisko pre fotky z kamery, sice trosku trvalo kym som to rozbehal (kamos s tym istym, podobne problemy), ale nasledne bezi ako hodinky.
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

celkom v pohode len trochu drahe ale ma to zase 1Gsiet ... a je to v podstate media player tak nejak ak som dobre čital alebo skôr NAS s funkciou stream... ale niejak mi to moc nepomohlo ... nevadi možno sa niekto ozve čo ma aj iny nazor a ja si to zatial dalej budem premotavat v hlave
Napísať odpoveď