FTP server transfer error

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

FTP server transfer error

Príspevok od používateľa dekarbon »

prosím vás mám doma zriadený FTP server.IP adresu mám verejnú.v routri je port presmerovaný priamo do lokálnej siete na PC kde mi beži FTP server.Vo firewalle je komunikácia smerom von aj dnu pre program povolená pre všetky rozzsahy adries.Problém by nemal byť ale on je.Nastáva vo chvíli ked sa pripojím na FTP server z ineho PC a chcem preniest ISO subor ktorý samozrejme nieje používaný v čase preosu z FTp servera žiadnym iným programom..proste vypíše error kod 500 že syntax error or unknown command..ale ja nechápem..film vo formáte DVD mi prenesie bez problémov..ale tieto ISO subory ani za svet..používam cesar FTP server..nejaké nápady?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: FTP server transfer error

Príspevok od používateľa hojko »

Aky velky je ten ISO subor, ktory chces prenasat??? Pouzivas pri pripajani aktivny mod prenosu alebo pasivny (ako pri www strankach)??? Nemas chybu niekde v configu servera???
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pri prenose používam z 99% pasivny transfer mod ako pri www aa to iso bolo velke asi tak okolo 6 GB ale zaujimave je ze ked som skusil preniest ISO o velkosti 250 MB tak to islo..nerozumiem tomu kde by mohla byt chyba lebo kedysi mi to chodilo bez problemov co je časová doba asi tak 2 mesiace dozadu a medzitým soms configom servera nerobil nič a zrazu sa mi takto začal správať tak verím že psoločnými silami nejako an to prijdeme kde môže byť chyba:)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tak ma napadá.. ten druhý komp, na ktorý sa to snažíš preniesť.. nemá náhodou súborový systém FAT??? Tj. dokáže zapísať súbor väčší ako 4GB???

:)
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

nie nie obidva používajú NTFS a práve preto mi to nejde do hlavy
Napísať odpoveď