Ahojte ľudia,
potreboval by som pomoc... neviem nikde nájsť ovládače na XP-čko na notebook značky Fujitsu Siemens Amilo Xa 2528 AMD Turion 64
Teraz tam mám Vistu a nie je to moc dobré...
Prosím ak viete niekto kde ich môžem stiahnuť tak mi dajte prosím vedieť... vopred všetkým ďakujem...
Fujitsu Siemens Amilo Xa 2528
-
Marcos Corvin
Expert
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fujitsu Siemens Amilo Xa 2528
hmmm, nedostal si k booku také akokeby CD, ale je papierové ? Ak hej, tak tam je napísané kde sú, myslím,že to bude niekde na HDD..Marcos Corvin napísal:Ahojte ľudia,
potreboval by som pomoc... neviem nikde nájsť ovládače na XP-čko na notebook značky Fujitsu Siemens Amilo Xa 2528 AMD Turion 64
Teraz tam mám Vistu a nie je to moc dobré...
Prosím ak viete niekto kde ich môžem stiahnuť tak mi dajte prosím vedieť... vopred všetkým ďakujem...
-
Marcos Corvin
Expert
Re: Fujitsu Siemens Amilo Xa 2528
Teraz som prehľadal všetký papiere od notebooku čo mám a nič také tam nie je... je tam jedna malá knižôčka ale tam sa všetko píše iba o Viste a XP-čku ani slovo...GIGABYTE napísal:hmmm, nedostal si k booku také akokeby CD, ale je papierové ? Ak hej, tak tam je napísané kde sú, myslím,že to bude niekde na HDD..
-
Marcos Corvin
Expert
No Vista neni zlá ale neni dozretá... aj XP-čku trvalo niečo pokiaľ išiel v pohode a tak isto je to s Vistou... len Vista mi neposkytuje to čo mi môže poskytnúť XP-čko a to je to, že na XP-čku všetko spustím bez problémov atď. No dúfam, že ovládače sa nakoniec nájdu a podarí sa mi to dať všetko dokopy... lebo teraz mám notebook ako keby "nefunkčný"... a Vistu ako inštalačku nemám...konyk87 napísal:preco vista nie je dobra? myslim, ze keby nebola dobra tak ju do tych notebookov nedavaju
a ked tam o XP nemas ani slovo tak je velmi pravdepodobne, ze pre XP ani neexistuju ovladace - to sa uz teraz nerobi...