Dobre je to novsi model co ... No chcem TV do izby na pozeranie filmov,TV a tak .. som zatazeny na znacku samsung cela rodina ma samsung... mali sme par krat aj LG sestra ma doteraz jedno ale ostatne sa kazili ...
Vzialenost je cca 3-4 m od mojej postele
//Ale ak dokazes zohnat lepsi televizor s lepsimi parametrami tak sup sem s nim
Samsung sa ti môže takisto pokaziť... Na takú vzdialenosť by som bral min. 40-42". Aký signál máš (analóg, dvb-t, satelit), aké filmy pozeráš (DivX, DVD, Blue-ray)?
No mame satelit .. taka skatula k televizoru bielej farby v kazdej izbe je ... no sak to je jedno ..zas nepozeravam BR kvalitu ... a z tych 40-42 aky by si mi doporucil ?
500e viac urcite nie ... no ja neviem vies ked mame doma aj plazmu aj FULL HD neviem ci ten obraz sa mi nezda kvalitnejsi na FULL HD LCD TV.... ale no daj mi dake links nech viem z coho si vyberat...
Parametre ti ešte nezaručia kvalitný obraz. Veľa závisí aj od signálu. V tej cene z LCD je asi naj voľba (popr. ešte Philips 42PFL5604H a LG 42LH3000), alebo plazmy Panasonic TX-P42X10Y a TX-P42X20E. Písal si, že máš satelit... Ešte nám napíš aké filmy pozeráš (DivX, DVD, Blue-ray)? Videl si B550/551 alebo B650 aspoň niekde v obchode alebo sa orientuješ podľa technických parametrov?
Orientujem sa podla technickych parametrov... a furt uvazujem ci ist do LCD alebo plazmy .. pri LCD ma zas laka to FULL HD .... a chcem mat dokonale cisty a ostri obraz co si myslim ze pri plazmach nie je az taky standart...
No proste tak by som to proste prirovnal za malo penazi vela muziky, velky a s dokonalym obrazom ... ... a k tym plazmam ... Neviem ci uvazovat o samsungu alebo uz o inych znackach ...
Dokonaly obraz za 500€? Na to zabudni, hlavne u LCD. Full HD je dobre len ak ho využiješ, to znamena že TV budeš do značnej miery využivať na pozeranie Full HD videa a ak budeš sedieť dostatočne blizko. Na sledovanie TV vysielania, DVD či občasneho sledovania HD filmov HD ready bohato stači, pri horšom zdroji je dokonca vyhodou.
Orientovať sa podľa technickych parametrov neodporučam. Neda ti to ani najmenšiu predstavu o kvalite obrazu.
Plazma ma v tejto kategorii okrem kvality obrazu ešte tu vyhodu že ma v rovnakej cene ako LCD aj väčšiu uhlopriečku.
Nejdem ťa tu samozrejme prehovarať, ale skus to zvažiť.