Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
HardiKrishna
Light Star
Vacsinou sa dari timom ktore hraju doma tie sa dostavaju az do semifinale ja by som typol nemcov. Aj ked ich moc nemam rad ale oni to dotiahnu urcite daleko. Urcite prekvapia aj nejake timi ako Ukrajina alebo pobrezie slonoviny. Brazilia to vyhra ked si ronaldinho udrzi formu. Argentina ma jedneho z najlepsich talentov Messiho tak to bude zaujimave.
jakto???ved holandsko ma kvalitne muzstvo:Van Nistelrooy,Makaay,Robben,van der Vaart,Cocu atd...a co sa tyka anglicanov tym verim ze tentoraz uz nebudu mat smoluLewis napísal:Na holandanov zabudni. anglicko pohori ako vzdy , tak isto spanieli a domaci nemci nemaju nato aby sa dostali dalej ako do stvrtfinale, takze na semifinale ostavaju BRAZILIA, ARGENTINA, FRANCUZI a TALIANI. a cesi toho vela nepredvedu, to najlepsie ma tato generacia okolo nedveda uz za sebou.
O tomto tazko debatovat uz su vsetci vyrovnanany, aj ked su nejaky favoriti. Ale pozrite sa na MS 2002 Turecko a Korea v semifinale kto by to povedal zo zakladnej skupiny vypadli Francuzy Portugalci Argentina Taliansko vsetko favoriti. Hovorim moze prekvapit bars kto, urcite to daleko dotiahne Mexiko Pobrezie Slonoviny a aj Ukrajina moze prekvapit.
sklamalo ma ze tam nedali Juninha a Robinha....marosko1991 napísal:Zakladna zostava Brazilie na MS:brana:Dida
obrana:Carlos-Juan-Lucio-Cafú
záloha:defenzívna činnosť:Emerson-Zé Roberto ofenzívna činnosť:Kaká
útok-Ronaldo-Adriano-Ronaldinho
teda poviem vam ze ak tito vsetci budu pocas sampionatu zdravi tak o majstrovi nie je pochyb[/url]
-
cestovatel
Expert