Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Thuram, Vieira, Zidane a hlavne Willy Sagnol zatial maju ako sa ma v semifinale MS hrat - bezchybne! Henry je selma, jedenastku "vymyslel" paradne. Deco zatial nulovy, Pauleta (kto?) mal snad dvakrat loptu na nohe a filmarik a filmuska Ronaldo dostava, to co si zasluzi - piskot. Dufam, ze sa po zapase nerozplace ako byva u neho zvykom.
-
audiotrack
VIP
-
R1k1nko
Darca
tak tak P4ra teraz hraju portugalci lepsie ako s ANG ( -sux)p4ra napísal:Kvalitny futbal, dufam, ze Portugalci otocia! Podme Portugalsko!!!![]()
inak neviem co na ROnaldina piskaju ved za to co spravil Roony mal ist do pi*e a ne na neho kricat...
Inak Pauleta by mohol ist prec . z reprezentacie ved je ako caj.. a DEco sa dufam rozbehne..
-
audiotrack
VIP
no ak ti víjde ešte aj minúta kedy dá gól a presne že z hranice 16 tak si tvoj avatar nalepím nad postel a budem sa mu klaňaťt0m4s3 napísal:moja predpoved: v 56.minute Henry z hranice 16tky placirkou - 2:0!!
//edit: marosko1991: no a čo? Len portugalci môžu filmovať?
sak ja nestazujem..som len rad za tu simulaciuaudiotrack napísal:no ak ti víjde ešte aj minúta kedy dá gól a presne že z hranice 16 tak si tvoj avatar nalepím nad postel a budem sa mu klaňať. Ja by som skôr povedal že ten gól padne ku koncu, keď portugalci otvoria hru aby vyrovnali a spravia dieru v obrane. No len aby nedostali
tak to prajem francúzsku a hlavne zidanovi nech si to užije keď už končí.
//edit: marosko1991: no a čo? Len portugalci môžu filmovať?
-
krija
VIP
nejdeš robiť trénera? lebo ty si jediný kto vie "čítať" ich hru.t0m4s3 napísal:Taliansky styl:
1) Ziskanie lopty -> nahravka dozadu na obrancu -> tri nahravky medzi obrancami -> dlhy pas dopredu na utocnika
2) Ubranenie situacie -> nahravka na kridelneho zaloznika -> vyvezenie lopty po kraji az k rohu supera -> center do vapna
dakujem, nemusim!
-
p4ra
Redeemer
Mozno nehrali najlepsi futbal, ale taky Ronaldo alebo Ricardo si to finale zasluzili. Spravili pre to maximum si myslim. A takisto som to moc doprial trenerovi Scolarimu. Neznasam Francuzov, citit ich nemozem. Ale nepopieram, ze Henry a Zizu su vyborni hraci. No ten Barthez...krija napísal:p4ra viac si naozaj nezaslúžili.