Futurama Bender's Big Score (2007)

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Futurama Bender's Big Score (2007)

Príspevok od používateľa konyk87 »

http://www.csfd.cz/film/198177-futurama ... big-score/

videli ste uz niekto? ak hej co na to hovorite? ja viem, ze ma oficialne vyjst az o 4-5 dni, ale dnes som na to nahodou narazil na torrentoch a nebol to fake...idem na to potom editnem a pridam svoj nazor...

podla toho co som zatial pocul je to ovela podarenejsie ako The Simpsons Movie...

EDIT: takze ta predchadzajuca veta sa potvrdila a podla mna je to o dost lepsie ako TSM...niektore scenky (maly spoiler:napr ako vysvetlili znicenie New Yorku alebo preco vyhral Bush prezidentske volby) hotovo :smt044
takze suma sumarum - kazdemu kto ma rad Futuramu odporucam vzhliadnut to cim prv a som si isty, ze po vzhliadnuti s titulkami bude moj dojem este lepsi :)
celkovy dojem 9,5/10
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty vole dik ze si mi pripomenul, som na to uplne zabudol.
Inak zaujimave ze uz je vonku dvdrip :)
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

veru tiez som bol prekvapeny ze to neni fake ked som videl screeny :) tesim sa na to.. sice pridem na byt az o jedenastej ale snad to rychle stiahnem a pozriem :P ak nie tak pozriem cez vikend no :) ale tak ci tak sa tesim
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Gangy napísal:Ty vole dik ze si mi pripomenul, som na to uplne zabudol.
to bude asi tym, ze tento film sa nebude premietat v kinach, ale vyjde len na DVD :wink:
celkovo budu 4 filmy, z ktorych z kazdeho zostrihaju 4 epizody, cize vznikne 16 dielov a tie sa budu davat v TV ako 6. seria :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Gangy napísal:Ty vole dik ze si mi pripomenul, som na to uplne zabudol.
To je preto, ze film vychadza rovno na DVD a VHS a nejde do kin. Takisto to bolo aj s American Pie: The naked mile :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ahaaa, taze STV?
Potom dajte pozor aby ste nepisali nejake spojleri ti ktori ste uz pozreli :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Gangy napísal: Potom dajte pozor aby ste nepisali nejake spojleri ti ktori ste uz pozreli :wink:
kaslem ti na tvoje spojleri
ja potrebujem na to titulky :lol:
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

konecne!! hrozne sa tesim, uz stahujem, zajtra asi pozriem... vsetkych 5 serii som pozeral bez titulkov tak snad prezijem aj toto :] dufam ze nesklame, a tiez dufam ze to bude viac ako len dlhsia epozioda (ako boli simpsons)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Nuz ja som velkym fanusikom Futuramy, kazdu z casti som videl X krat, mam aj dvd atd...Nedockavo som sledoval vyvoj spoluprace s Foxom...a predvcerom som si teda pozrel tento film...este nikdy som na futuramu nepovedal ze je to blbost, ale v tomto pripade som to potlacit nemohol. Pripada mi to ako zlatanina z casti predchadzajucich epizod, kde chcu vysvetlit nieco, co vobec nebolo potrebne vysvetlit...slovne hracky, vtipy, to vsetko sa kamsi pominulo a stratilo to ten typicky suchy humor a smrnc...podla mna sa to nechyta na Simpsons the movie, ktory bol akousi predlzenou epizodou, jednoducho ma to sklamalo na plnej ciare. nuz ale 100 ludi, 100 chuti...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

jo jak sa tesim ja pojdem na to do kina tak ako u Simsonovcov treba podporit :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

MP4-22 napísal:jo jak sa tesim ja pojdem na to do kina tak ako u Simsonovcov treba podporit :D
Tak toto do kina nepride :D Mozes si kupit akurat DVD.
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

ty kokso tot je film kvoli ktoremu som schopny aj zabit :lol: no fakt toto je super film a nemozem sa ho dockat ked ho stahnem...uz sa vlastne na tom pracuje :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

evee napísal:ty kokso tot je film kvoli ktoremu som schopny aj zabit :lol: no fakt toto je super film a nemozem sa ho dockat ked ho stahnem...uz sa vlastne na tom pracuje :wink:
''toto je super film'' a ''nemozem sa ho dockat ked ho stiahnem'' - ako to dopredu mozes vediet? :roll:
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

včera som to videl, v dokonalej kvalite. :)
A je to UPLE TOTALNE SUPER!!! Pozuor, kto nevidel seriál, asi polovicu nepochopí. Ale kto videl všetky séria, narehoce sa ako kôň! Je to milionkrát lepšie ako boli Simpsonovci. :twisted: po anglicky som pozeral, ale dalo sa v pohode, asi som prosto taký dobrý v angline. :D ale pozriem si to určite ešte raz, lebo cez výbuchy smiechu (pozeral som s kamošmi) mi čo-to ušlo :D
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Titulky:

Kód: Vybrať všetko

http://titulky.com/Futurama-Bender-s-Big-Score-89647.htm
BJay
Novice
Novice

Príspevok od používateľa BJay »

<mozne spoilery>
Futurama je pre mna najlepsi serial na svete, takze na tento film som sa tesil od leta. Nesklamal, ale ani neohuril (no vlastne ohuril tym ze sa vobec k tym filmom FOX dokopal a tym. ze sa vsetci co pracovali na starej futurame vratili, 4 roky je dlhy cas). Pribeh je podla mna vynikajuci, ale vtipov nieje dostatocne vela a niektore su dost povrchne (mozno je to kvoli ratingu). Vesmirna bitka nad Zemou je podla mna najlepsie spracovana 3D scena aku sme kedy v cartoonoch videli. Kazdopadne to je futurama ako ju pozname.

Tlieskam DXC a jeho timu a uz sa neviem dockat na Beast With A Billion Backs. Nezabudnite robia to 4 roky po poslednom dieli, musia sa trochu otrepat. Strasne si prajem aby sa tieto filmy dobre predavali, nech FOX objedna aj dalsie sezony a nespravi trapas ako pred 4 rokmi (futurama nebola vlastne oficialne zrusena, jednoducho prestali platit ludi co na nej robili). Moje hodnotenie: 9/10
Na koniec napis zo zaciatku filmu: It just won't stay dead! :D
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

prilis slabe na moj vkus 5/10 (mam odkukane vsetky serie)
evee
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:''toto je super film'' a ''nemozem sa ho dockat ked ho stiahnem'' - ako to dopredu mozes vediet? :roll:
no ved to je jasne...videl som vsetkych 5 serii a nemohol som proste...smial som sa na kazdom diele a ked je film hlavne po takej dlhej dobe tak niet o com hovorit..je to jasne jak facka!! :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

RE:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Okrem "kiss my shiny metal ass" tam hádam bolo všetko čo k Futurame patri. Podla mojho nazoru ovela lepsie ako Simpsons Movie.
Nejake info o dalsich castiach :?:
evee
Medium Star
Medium Star

Re: RE:

Robbie42 napísal:Okrem "kiss my shiny metal ass" tam hádam bolo všetko čo k Futurame patri. Podla mojho nazoru ovela lepsie ako Simpsons Movie.
Nejake info o dalsich castiach :?:
nie nic som nepocul ale myslim ze ked bude mat toto dvd velky uspech a poriadne zarobia tak myslim ze by sa aj do 6 serie pustili..KDO JE SO MNOU ABY TO TAK BOLO? :lol:
Napísať odpoveď