Vie mi niekto pomoct s riezenim tohto prikladu?
Vypocitajte plochu statu. Ulohu hra aj zakrivenie Zeme. Samozrejme len tereticky, bez konkretnych hodnot:)
Dakujem:)
Fyzika priklad
-
Stenky
Professional
praveze neviem ci su na rovinnych mapach kolme priemety statov alebo je to uz rovno rozrolovana gulova plocha. ak je to rozrolovana gulova plocha tak nieje co preratavat.
ajtak nie uplne rozumiem zadaniu. co moze pouzivat, a z coho sa vychadza. ci ma pomocky, dake vstupne udaje alebo co. ak by to bolo take luxusne a mal by matematicky predpis hranic statu tak to spravi integralom
ajtak nie uplne rozumiem zadaniu. co moze pouzivat, a z coho sa vychadza. ci ma pomocky, dake vstupne udaje alebo co. ak by to bolo take luxusne a mal by matematicky predpis hranic statu tak to spravi integralom
Pomocky niesu ziadne:) Presne zadanie bolo vypocitat plosny obsah americkeho statu ohayo, samozrejme dbat na zakrivenie zeme.
Nezaujima ma presna hodnota. Predpokladam ze je asi aj jedno o aky stat sa jedna....
Zaujima ma len matematicky vypocet, ako by som pri vypocte postupoval a z coho vychadzal...hadam pomocou "integralov" a pod...
ziadne graficke riesenie, ani tak..
Nezaujima ma presna hodnota. Predpokladam ze je asi aj jedno o aky stat sa jedna....
Zaujima ma len matematicky vypocet, ako by som pri vypocte postupoval a z coho vychadzal...hadam pomocou "integralov" a pod...
ziadne graficke riesenie, ani tak..