vcera (tzn, nedela) som si objednal za tych 6.4 € CSko a tie veci k tomu, uvidime kedy to dojde... zatial 15:00 a nic, mail potvrdeny aj transakcia cez paypal
tak ma napada, ci z toho casom nevzide nejaky husty odrb, kedy oni na zaklade realne drzaneho kluca z retail verzie, si vedia od steamu vyziadat navratenie "ukradnuteho" kluca ktory uz raz niekomu predali.. Lebo zatial co vy nemate absolutne nejaky hmatatelny dokaz pre valve na dokazovanie skutocneho vlastnictva, oni maju realny obal, s tymto cislom. Uvidime
inflater napísal:A ako zistia ze si si to kupil cez g2play pred tym nez to im steamakom do ksichtu roztrubis?
Popisem to iste inymi slovami - predaju neskor tu hru v krabici (nic im nebrani) avsak cislo uz je pouzivane - nie je pre nich problem poslat oskenovany kod, na zaklade coho dany key uvolnia - ale ty si on prisiel (v tom lepsom pripade len o hru, v tom horsom mozno aj o cely acc) .. ano je to svinstvo, ale ak by sa jednalo o podvodnika bez chrbtovej kosti (co dufajme ze nie), tak ciste teoreticky - co mu brani? .. vsetky cisla ktore su zasielane do mailu, su z realnych krabicovych verzii - maju aj oskenovane obaly.
Ak to neposlu do zajtra 19:00, davam na pp dispute. Pisu do 24 hodin, tak nech to aj dodrzia.
Koci: tak na to som (sme) nemysleli... ale tak zatim ked sa nikto nestazuje ze im prestal fungovat cdkey tak dufajme ze ani neprestane. No ale ja na ten cdkey stale este len cakam...
//autoeditácia príspevku ( 28 Apr 2009, 14:13 )
Odoslali, registracia so steamom ide, stahujem. Dufam ze to pojde aj cez net
//autoeditácia príspevku ( 29 Apr 2009, 17:52 )
Tak Orange Box stále nikde, CoD 5 tiež. Počkám ešte deň, ak zajtra nič nebude, idem žiadať paypal o refund.
.. keby bol ten key uz pouzity (alebo neviem akou formou si myslel to "kradnute"), tak ti ho steam ani nezoberie. Takze netusim z akeho dovodu by nemal ist multiplayer, nakolko co raz steam zobere, to povazuje za zakupene.