g2play.net - skusenosti
Re: g2play.net - je to fake?
tak ako to je celkovo s tymto e-shopom?je doveryhodny?rad by som si objednal z tade par klucov,len sa nechcem zbytocne obabrat.mam este jednu otazku...da sa tam platit aj kreditkou ci len cez paypal,moneybookers atd
-
webmasterr
Medium Professional
keby si si precital to velke mozstvo 11 stran, zistil by si ze s nim niesu ziadne problemy, a keby si zasiel na ich web a pozrel sekciu How to pay zistil by sa malo dat platit aj kreditkov (cez paypal rozhranie, bez nutnosti paypal uctu) http://www.g2play.net/store/How-to-pay.html 
vazne ma tu uz nebavi dookola opakovat ze je to normalny eshop s hrami kde som ja osobne nemal ziaden problem a neviem otom, zeby niekto s nim problem mal, v poslednych rokoch.... mam odtial cca 10 hier niektore mozno aj vyse 3 rokov a vsetky idu v poriadku
//poprosil by som moderatora alebo autora temy aby zmenil nazov na ''g2play.net'' bez tej otazky
vazne ma tu uz nebavi dookola opakovat ze je to normalny eshop s hrami kde som ja osobne nemal ziaden problem a neviem otom, zeby niekto s nim problem mal, v poslednych rokoch.... mam odtial cca 10 hier niektore mozno aj vyse 3 rokov a vsetky idu v poriadku
//poprosil by som moderatora alebo autora temy aby zmenil nazov na ''g2play.net'' bez tej otazky
kvoli comu si tam pytaju adresu bydliska?a aj pri plateni tam je shipping a billing address?ja chcem aby mi to prislo na mail nie postou domov 
To mas jedno, ked si spravis paypal ucet tak tam takisto musis zadat tieto udaje. Aby sa zhodovali s udajmi ktore mas na karte alebo nieco take. Sprav si paypal. Mas to za 5 minut a nemusia ta tieto veci otravovat. A nepojde ti to domov. Oni ti len poslu na mail cd key po zaplateni.
aj ked to zaplatim cez visa electron tak mi to pride na mail a nie domov?
Hocijak zaplatis, tak to dostanes len cez email. Oni ti ponukaju len cd kluce, krabica ani nic ine ti domov nedojde.
Preto tam najdes take lukrativne ceny. A este jedna vec: nie vsetky hry ktore odtial kupis sa daju registrovat na steame, cize si prezri ze co kupujes. Ked ta steam netrapi tak mozes ignorovat predoslu vetu.
Preto tam najdes take lukrativne ceny. A este jedna vec: nie vsetky hry ktore odtial kupis sa daju registrovat na steame, cize si prezri ze co kupujes. Ked ta steam netrapi tak mozes ignorovat predoslu vetu.
hej..nosooo napísal:vsak tam pri hre je napisane play on steam alebo no steam,cize podla toho sa mam riadit nie?
vsak tam pri hre je napisane play on steam alebo no steam,cize podla toho sa mam riadit nie?
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 2:55)
mam este jednu otazku,na co sluzia tie body za zakupenie cd-keyu?
//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 2:55)
mam este jednu otazku,na co sluzia tie body za zakupenie cd-keyu?
Body sluzia na zlavu. Nedavno som tam kupoval MW2 za 2€ bo som mal dost bodov.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Chalani helpnite mi lebo mam z toho paypal dost nejasno. Idem ci cez g2play kupit BC2 kym tam maju tu zlavu a hobuzial nemam paypal. Na stranke papypalu som vybral personal account, vyberiem create a hned dole kde mam zadavat 3 miestne cislo na kare sa zaseknem. Trosku tomu nechapem, mam doma Tatra kartu + internet banking a este aj master card + visa. Ale rodicia uz master kartu nepouzili asi uz neviem odkedy tak nechapem ako to maju spravene ze odkial strhnu vlastne tie peniaze. 
Na paypal zadavas tu kartu, z ktorej budes nakupovat. Ale karta musi byt embosovana.
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Omg, tak radsej si pockam do buduceho tyzdna a zatial niekoho poprosim kto ten paypal ma. Pomohol by mi niekto ?? potrebujem len BC2 kluc, peniaze viem dorucit hned z Tatra banky + potvrdzujuci screen 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Keby to malo aj anglicky jazyk tak aj hejDeJF napísal:http://www.g2play.net/store/Mafia-2-CZ- ... m-Key.html
18.99€ , -62%
..určite sa oplatí
Tak ja som z toho shopu kúpil len BFBC2 ale zato som maximálne spokojný.Môžem iba odporučiť 
Steam nema nejake blokovanie na jazyk nie?rochedo napísal: Keby to malo aj anglicky jazyk tak aj hej
Steam by nemal mat, ale bola to steam verzia ? Lebo uz mi tu stranku nechce otvorit.
jj bola "Mafia 2 Russian Version Steam"
Tak neviem o tom ze by na Steame bolo viacero verzii z Mafie 2. Zacinam lutovat ze som to nezobral. 
mne ten link stale ide, aj cena je stale tych 18.99