Game of Thrones - Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
DoperMTA
Medium Star
Medium Star

Re: Game of Thrones - Seriál

Príspevok od používateľa DoperMTA »

po siedmej serii som si zvykol pozriet na YouTube take tie...ani neviem ako to nazvať, bol tam doplneny zvuk, ale nebolo to akoze iny dabing hercov napr ked bol jamie na tom bojisku, kde uvideli prvýkrát draky, tak ten zvuk prilietajúcich drakov bol zmeneny na zvuk vlaku...dost som sa na tom nasmial, ale teraz na osmu seriu to neviem najsť...ak by niekto vedel, hodte mi pls link

Edit: našiel som :mrgreen:
https://www.youtube.com/watch?v=FA0Ijj26o2o
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Bolo to slabsie, extremne ukecane, ale nenudilo ma to. Neviem, ja mam tento serial a celkovo fantasy zaner tak rad, ze aj keby sa tam na Zimohrade rozpravali aj 3 hodiny, tak by som to rad kukal :D
Nepacilo sa mi tu jedine ako to Jon povedal Dany. Radsej im to Bran mohol ukazat nejako, podobne ako to Branovi ukazal ten stary v strome.

Suhlasim ale, ze prilis rychlo sa to snazia uzavriet. Otazne je preco? Presne ako povedal autor, kludne to mohli potiahnut aj do 10. serie napriklad. Zeby si herci pytali prilis mnoho a celkovo je to uz prehnane financne narocne a neni to uz take ziskove? Alebo sa boja, ze by ta kvalita brutalne padla ako v x inych serialoch a snazia sa to "ukoncit v najlepsom"? Celkom rad by som vedel dovod. Lebo toto je jeden z mala serialov, ktory sa praveze aj da rozumne natahovat.

Mne sa vobec nepacil koniec predchadzajucej serie, ako tam skoncil Malicek. Vobec napriklad nebolo vysvetlene, ze preco vlastne Sansu poslal na Sever k Boltonovcom :idea: Podla mna mal autor pre Malicka pripraveny uplne iny osud a scenaristi to nejako ofajcili podla seba...Bola to aj jedna z mojich najoblubenejsich postav, tak som bol smutny :?
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Muffi »

Pozerá sa na to dobre a samozrejme chcem vedieť, že ako to ukončia. Je to ale celé už len fanservice a fan fiction. Ako písal Ďuro Červenák - najlepší komediálny seriál s hororovými a fantasy epickými prvkami :D
Kvalita sa vytratila, dialógy sú teraz prinajlepšom priemerné. Akože viem, že autori nie sú top spisovatelia fantasy ako GRRM, ale človek by aj tak čakal čosi aspoň nejakú úroveň...
Prílohy
tyrion-seasons-1-5-never-forget-what-you-are-the-rest-48351760.png
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Zimohrad, Malicek...az ma oci stipu
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Muffi napísal:...dialógy sú teraz prinajlepšom priemerné..
Eddison Tollett: Stay back! He's got blue eyes!
Tormund Giantsbane: I've always had blue eyes!

Sansa Stark: What do dragons eat, anyway?
Daenerys Targaryen: Whatever they want.

Arya Stark: How did you survive with a knife through your heart?
Jon Snow: I didn't.

:slap:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Je to riadne smutné, keď to takto zrekapitulujete a je to fakt vidno. Nuž, GOT sa z cielovky ľudí obľubujúcich fantasy, príp. stredovekých bojových filmov a pod. zmenil na cielovku 16 ročných žien, ktoré vlhnú z Jona. :) Stále ma to baví, ale uznávam, že je to vidno...

wladas: Zimohrad ok, ale Malíček? Prečo ťa štípu oči? Littlefinger je malíček. To že to pre slováka znie viac "cool" po anglicky je jedna vec. Pre angličana to znie rovnako, ako pre nás Malíček.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

wladas napísal:Vidis presne toto iste som si chcel tiez vyhladat len som na to zabudol :D :D
Ja som si to presne vyhľadal, zaujímalo ma, koľko má rokov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Nebola Sansa, ako posledna znama ziva clenka Starkovcov poslana na Sever, aby Boltonovci ziskali lojalitu Severanov, ktori veky posluchali Starkovcov? Ak nie ju priamo tak potom jej dieta.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

Hensym napísal:wladas: Zimohrad ok, ale Malíček? Prečo ťa štípu oči? Littlefinger je malíček. To že to pre slováka znie viac "cool" po anglicky je jedna vec. Pre angličana to znie rovnako, ako pre nás Malíček.
ked sa niekto vola John Smith, budes ho volat John Smith alebo Jan Kovac?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Ale to nie je jeho meno, ale jeho prezývka.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak ci onak..pozerat to s dubingom je prznenie serialu
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Plne súhlasím s Paťkom.
A seriály a filmy pritom pozerám zásadne bez dabingu.

:lol:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Dúfam, že zajtra už dajú dole toho Night Kinga. :D Či ešte ďalší týždeň?

Ešte sa skončí toto a vyhodím telku do smeti a vypoviem internetové pripojenie. :lol:
Paťko
King
King

Night king bude predsa king na železnom tróne.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Skončí zajtra alebo max. o týždeň. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Cesar napísal:Skončí zajtra alebo max. o týždeň.
Spoiler
to si tak dobry v tipovani, alebo poznas toho chlapika, ktory ho hra? :D
Paťko
King
King

Parádna časť, to napätie, masaker, bezmocnosť ...
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Spoiler
Ehmm akoze takto skoncil night king? Neskutnocne upadol serial odkedy neni podla knih
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Radioactive_Mouse napísal:
Spoiler
Ehmm akoze takto skoncil night king? Neskutnocne upadol serial odkedy neni podla knih
SPOILER !!!! ( nedam to do toho spoileru ) predpokladam ze sem pride clovek co videl 3 cast :)

tj cakas 8 serii na to a v jednej casti obrovska mega armada mrtvych bum bac a tak isto aj on .. ale scena to bola MEGA Arya Rullz :) !!
........ a aj ked Deny palila ohnom tusil som ze NK prezije .... tak isto by bolo velke klise kebyze sa snim bije John ... ( kazdy nato cakal ze to tak bude a nebolo :P )
tych poslednych cca 20 min kde zacal hrat ten klavir ja som nedýchal a huba otvorena :shock:
ja som narátal 7 mrtvych postav ( take co hrali vo viacerých častiach nie tie hlavne ale take vedľajšie ale dolezite ) RIP

celkovo som naozaj spokojny lebo 2 cast ta fest navnadila cakal si tyzden a teraz si dostal trochu a cloveka to ukludnilo :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Najhoršia časť, akú som videl. Seriál zničila jeho vlastná popularita a všetko čo v ňom ukážu tam je pre potešenie más fanúšikov, ktorých očakávania sa končia tam, že ich obľúbená postava bude "badass" a spraví čosi, čo všetci čakajú, že spraví. Dúfal som som, že sa v závere autori na čosi inteligentné ešte zmôžu, ale...
Spoiler
- celý diel tmavý, dokopy je prd vidno, strih v bitke každé 2 sekundy
- všetko, ale totálne všetko točené len pre efekt nenáročného diváka hltajúceho marvelovky. žiadna logika, žiadne princípy na základe ktorých tam svet funguje, teraz každý môže prežiť všetko
- neskutočný plot armor, postavy drtí 10 zombíkov naraz a evidentne idú zomrieť a potom sa v inom zábere ďalej bijú a stále akože zomierajú, ale samozrejme nezomrú, až na tie, u ktorých sa to jasne dá predpokladať
- totálne debilná taktiku kde bránia hrad zvonku mimo hradieb a celú jazdu pošlú na istú smrť, zbytočné katapulty atď.
- nulový príbeh, nulový zvrat, nulový wtf efekt. Knihy SOIAF sú tak dobré preto, že sú iné a vybočujú z bežného fantasy radu tým, že sa nič nedá spoľahlivo predvídať a čitateľ nevie, ktorá jeho postava ho kedy opustí. Tu už nič také ale neexistuje, príbeh a dialógy sa degradovali na to, čo je v každej tuctovej fantasy knihe či filme. Poletujú tam efektné draky a všetci sa mlátia hlava nehlava, ale seriál už nemá viac čo ponúknuť. Celá linka s white walkers stupňovaná od začiatku seriálu skončila tým najväčším klišé aký vo fantasy existuje. Celý veľkolepý príbeh sa dá skrátiť tak, že prišiel jeden zlý ujo s armádou zlých slabších ujov, všetkých takmer zabil v poslednej bitke, ale nezabil až na pár charakterov hrajúcich druhé husle a závere bol "prekvapivo" porazený. Prišiel, skoro ich zabil, ale napokon nie... :lol: taký scenár by som dal vymyslieť aj deťom na ZŠ a zvládli by to rovnako dobre.
Až mi je ľúto G. Martina, ako mu sprznili príbeh. BTW on sa už od diania v seriály dávnejšie dištancuje a tvrdí, že ten si šiel svojou cestou. Našťastie, lebo takto si môžem počkať na skutočný koniec
Napísať odpoveď