gamers.sk
Re: gamers.sk
na g2a to stoji 31.13 EUR tak neviem preco by to malo byt podozdriva cena, ale co sa tyka obchodu tak nemam skusenost.
31.13 + dph
tam je to za 29.69 s dph, teda za 24.74 bez dph
To uz lajt podozrive je, za predpokladu, ze g2a je inzertny portal a hento ma byt obchod, ktory musi logicky na tom este nieco zarobit na pokrytie nakladov, generovanie zisku.
tam je to za 29.69 s dph, teda za 24.74 bez dph
To uz lajt podozrive je, za predpokladu, ze g2a je inzertny portal a hento ma byt obchod, ktory musi logicky na tom este nieco zarobit na pokrytie nakladov, generovanie zisku.
tak otazka je ci za tych par eur chces testovat doverihodnost toho obchodu.
ja som na g2a uz viac krat kupoval tak, ze ked sa ma opytal na dan, tak som napisal ze som z mimo eu a neplatil som ziadnu.
ja som na g2a uz viac krat kupoval tak, ze ked sa ma opytal na dan, tak som napisal ze som z mimo eu a neplatil som ziadnu.
jo tých pár eur nestojí za ten risk. Len ma zaujala cena 
Nech sa páči, finstat.sk - listovanie firiem uja majiteľa Žoltiho
http://finstat.sk/spolocnici-konatelia? ... 20%40Salka
On je ten prvý, no pri jeho lokácii by ma neprekvapilo, že má aj inú adresu a tak môže mať aj nejaký iný z tých biznisov.
Na tom shope rovnako nemá Všeobecné obchodné podmienky - pokiaľ ma pamäť neklame, tak každý e-shop je povinný ich mať, takže...
Nope.
http://finstat.sk/spolocnici-konatelia? ... 20%40Salka
On je ten prvý, no pri jeho lokácii by ma neprekvapilo, že má aj inú adresu a tak môže mať aj nejaký iný z tých biznisov.
Na tom shope rovnako nemá Všeobecné obchodné podmienky - pokiaľ ma pamäť neklame, tak každý e-shop je povinný ich mať, takže...
Nope.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
DropDead: Co je zle na tych jeho firmach??? Lebo ked sa pozeram, na jednej ma aktiva (majetok) za 353 tisic, druha 1,074 miliona, tretia 576 tisic eur a posledna 72 tisic. Zda sa ti to malo alebo mas pocit, ze na zaklade jeho zaplatenych dani nieco nesedi??? Tie firmy nemaju dlhy na daniach, odvodoch, nie su v restrukturalizacii. Trzby z predaja tovaru na jednej firme za 3,38 miliona eur... Alebo nam skus tie informacie z Finstatu vysvetlit a co si tym chcel vlastne povedat, hmm???
Pretože ak niekto je taký úspešný a z ničoho nič začne robiť niečo, čo s tým ani trošku nesúvisí...to sa dá pochopiť - ale web, kde nie sú ani obchodné podmienky, najnižšie ceny, to mi nepríde milé a sú to len znaky, ktoré človek vidí pri každom z tých šmejdov obchodov.
Toť môj názor a dôvod, prečo by som tam ja nič nekúpil.
Toť môj názor a dôvod, prečo by som tam ja nič nekúpil.
-
hojko
Site Admin
Cize argument nemas ziadny, su to len tvoje domienky, ze ma najnizsiu cenu. Co ak, tak ako mnoho dalsich uspesnych spolocnosti, vyuziva moznost a peniaze zdanuje niekde na Cypre??? To, ze tam nema obchodne podmienky je ina vec, treba podat podnet na SOI. Inak, nejake tie jednoduche VOP su tu: https://www.gamers.sk/informacie
-
guess.whoo
Redeemer
ale az take podozrivo nizke tie ceny naozaj nie su
Legion sa da kupit aj pod 29 takze ta cena je v pohode