GANGSTERI NA HOJKU !!!!

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
ZappBrannigan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GANGSTERI NA HOJKU !!!!

Príspevok od používateľa ZappBrannigan »

Takže náš južanský kamarát sa opať vyfarbil. tu mate SS aké mi posielal. :D Príjemnú zábavu !!!! :D dúfam že rozoznáte čo písal bakuš a čo ja.

Takže bakuš odrbal mojho kamosa, o nejakych 10 eur , tak som mu napisal, ze pojdeme zanim, ked neposle tie prachy na jeho ucet, a ze mam jeho foto (co mam)
TU MATE TU TRILOGIU DÚFAM ZE SA ZAMEJETE !
TU to je:
1.
cau, ti pozor na huby skym sa a ako rozprávás, ja ti najdem ked chcem, a dostanes na pic* .... ja este zatial neodrbal som nikoho,ani nebudem,,, tak pozor! a ked chces fotku tak kludne napís poslem ti!!! nemusis chladat po nete ti KKT!!!

Ano posli mi ju. na [email protected]

preco by som posral? ked budem mat zatial cestu tak zastavíme!! bude to prekvapenie !!

no tak to si asi kupim od Tomáška tu Ak 47 a pojdem ti naproti.....

ok v pohode kup,,,,
no jasne tak kut tu ak47, a ideme hrat strielacku,m,, ti budes mat tu airsoftku, a ja ides s ostrym nabojom 9mm,proti tebe..... uvidime co bude ztoho...

Uz sa na teba tesim. aj na tvoju devinku !

bakusgabor gangster!

jasné jasne ti OMG LAMA ..... ked ty povies,,,, si obycajna KKt,,, ja s tebou nebavím! a pozor na seba,,, viem kde byvas...

no kde? si vygooglis?

PS: a tu fotku mi pošli...nech ta rozoznam , lebo u nas je vela takej zberby ako ty...

uvidime ako ma budes vedla policajnej stanice nahanat s devinkou. no este som sa nedozvedel ze kde podla teba byvam. Ked chces dam ti aj adresu

no mozes,,,

ty mi napis a ja ti poviem ze ci je to dobra alebo nie....

ee nechce sa mi,.,,, ved ja viem tvoj adresu kontrolovat neboj sa... moj brat robí T-com,,,, podal IP viem,,,

lebo ju nevies....si obycajna sracka...

jasne jasne,,, a ti nevies napisat , lebo bojís!!!!!!!!

tvoj brat dokze urobit t-com ? lenze ja nemam net od t.comu.....a ked sa odstahujem tak to t- comu nehlasim. Ty si si myslel ze tomu uverim ?!

ze sa bojim ?! Adresa : ---------------------------------------------------------------

A nauc sa pisat po SLOVENSKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jasne jasne bojis,,, a odkial viem na 100% ze to je tvoja adresa??? mozno ze si napisal falosnu adresu

Vsak ty ju vies naspamat,nie? tak si ju do puce zisti od svojho braceka v t.come. Tuto diskusiu dam do sekcie vtipy.

jasne,,, aj ja ti dám tebe do nemocnici ....

mal by si vediet ze ci je falosna ked ju vies....ale si riadne series d huby... , chlapce chlapce

jj,,,mozem sa spytat len tak.... kolko más rokou? nie 15? hmm

daj mi uz pokoj,, uz radsej ani nepis.... diky maj sa

uz ti stvrdla huba.....

ee,teraz mi daj pokoj,,, boli ma zub,,, ked nieco chess este, tak to napis zajtra,dik

ok

a este doteraz mi posiela zap. Karmu, a podpisuje sa inymi uzivatelmi....

:D
Zamknuté